logo as
   [106] ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ Half 1-0  [112] ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1-0  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ 0-1  [107] ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΟΡΝ 1-1  [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ 3-0  [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ 0-3  [105] ΙΣΤΡΑ 1961 - ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ Half 3-0  [101] ΑΛ ΧΙΛΑΛ - AΛ ΦΑΤΕΧ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Για μια θέση στον τελικό!
 12/2/2021

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Πυλαία τον Προμηθέα Πάτρας (20:00, ΕΡΤ3) στο νοκ άουτ παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης... Ο ΠΑΟΚ ήταν φιναλίστ του θεσμού το 2019 ενώ φέτος στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ηρακλή με νίκη 63-61 τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. O Προμηθέας θέλει να βρεθεί στον τελικό για δεύτερη φορά -και μάλιστα συνεχόμενη- στην ιστορία του. Στην φάση των “8” νίκησε εκτός έδρας με 73-68 και απέκλεισε τον Κολοσσό Ρόδου.

Στον άλλο ημιτελικό -που δεν έχει οριστεί- έχει προκριθεί το Λαύριο και θα συναντήσει το νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Άρης Λυκογιάννης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ (κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό), ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Καμπερίδη (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, υποβάλλεται σε θεραπείες, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα).

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, δεν ξεκίνησε καλά, βελτιώθηκε με τον Λυκογιάννη που ήρθε μετά την αρχή στο πάγκο .Με διακυμάνσεις. Απέκλεισε τον Ηρακλή με την άμυνα εκτός αν και έχει θέμα στο τομέα. Ο Προμηθέας είναι στις νέες δυνάμεις της λίγκας έχοντας υγεία, χρήματα και πλέον και εμπειρία. Πέρασε θέματα με την πανδημία και ξεκίνησε άσχημα. Αλλαγές πολλές και βρήκε χημεία και φόρμα και έκανε τα μεγάλα μπαμ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύσκολη η πρόβλεψη ωστόσο ο Προμηθέας έχει ένα μικρό προβάδισμα.