logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δύσκολη αποστολή!
 18/2/2021

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Αναντολού Εφές για την 25η αγωνιστική της Euroleague και θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στο αρνητικό του σερί με τις τέσσερις ήττες.

Aναντολού Εφές – Ολυμπιακός
Η Εφές πάντα είναι στα φαβορί για το Φ4 έχοντας μια εξαιρετική ομάδα που ήταν άνετα πρώτη πέρσι μέχρι την διακοπή λόγω πανδημίας έχοντας μάλιστα κερδίσει τους πάντες εκτός(!) και με τρομερό μπάσκετ με σκορ και θέαμα! Τρομερή χημεία ,πολλά τρίποντο και επιθετικό μπάσκετ, μένει να αποκτήσει ειδικό βάρος. Δεν ξεκίνησε καλά και έχει διακυμάνσεις ενώ παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Ασταθής φέτος ο σούπερ σταρ της Λάρκιν. Με διακυμάνσεις και έχει μείνει πίσω . Έκανε το σπουδαίο διπλό πάντως στη Βαρκελώνη με την Μπάρτσα. Ο Ολυμπιακός αύξησε το μπάτζετ μετά τις δύο κακές τελευταίες χρονιές αν και πάντα δεν θέλει να παίζει στην Α 1. Κτίζει κάτι νέο με τον Μπαρτζώκα πια στο πάγκο και έκανε το μπαμ φέρνοντας πίσω τον Σλούκα. Όμως η απουσία κόσμου στερεί τον 6ο του παίκτη. Αθλητικός θέλει να παίξει σύγχρονο μπάσκετ και να μπει στα πλέι οφς. Αλλά υπάρχει απογοήτευση πια καθώς έχει διακυμάνσεις και μεγάλα παιχνίδια(νίκη στην Βαρκελώνη) αλλά και κακές ήττες (Βιλερμπάν-Ζάλγκιρς μέσα) . Έχει την 2η καλύτερη επίθεση εκτός και 7 διπλά! Κακό κλίμα από το σοκ μέσα με τον ΠΑΟ άνετα και 5 ήττες στα 6 τελευταία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Aναντολού Εφές – Ολυμπιακός (9,5) 2
H Αναντολού Εφές έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Η ομάδα της Τουρκίας είναι φαβορί για τη νίκη αλλά δύσκολα θα υπερκεράσει το χάντικαπ των 9,5 πόντων.