logo as
   [915] ΧΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ Final 0-0  [917] ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ Final 0-1  [914] ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ Final 2-1  [916] ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο Αγρίνιο!
 27/2/2021

Μετά τις αναβολές στα παιχνίδια Προμηθέας-ΑΕΚ και Λαύριο-Κολοσσός το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα για την Basket League είναι αυτό στο Αγρίνιο ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Περιστέρι (20:00 ΕΡΤ3).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ο Χαρίλαος Μεσολογγίου παίζει στο Αγρίνιο και αν και με φτηνή ομάδα στηρίζεται στην άμυνα και άρχισε με 3/3. Μετά έκανε 9 σερί ήττες. Παραιτήθηκε αλλά έμεινε ο Καλαμπάκος και πήρε ανάσα με τον Κολοσσό μέσα. Ομάδα του άντερ και ψάχνει μια καλή νίκη. Έμπειρη και δουλεμένη ομάδα το Περιστέρι που θέλει τετράδα αν και λίγο μετά την αρχή της σεζόν άλλαξε προπονητή και όλη την ομάδα μετά ο Πεδουλάκης. Με όλα αυτά μπερδεύτηκε και προβληματίζει. Αποκλεισμός σοκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρόβλημα στο σκορ ,τέλος και ο Πεδουλάκης και ανέλαβε ο Μανωλόπουλος. Προβάδισμα το Περιστέρι καθαρά!

* Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ήταν και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, το Περιστέρι έφτασε στην εντός έδρας νίκη με 84-72.