logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Οι πεντάδες για το All Star Game! +(vid)
 5/3/2021

Λε Μπρον Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ επέλεξαν σε ζωντανή σύνδεση με το TNT τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο All Sta Game που θα διεξαχθεί στην «State Farm Arena» στην Ατλάντα το τριήμερο 5-7 Μαρτίου 2021. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή του Λε Μπρον Τζέιμς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή για το All Star Game της Ατλάντα και έγινε από τον Λε Μπρον Τζέιμς (Team Le Bron). Ο Τζέιμς επέλεξε του Αντετοκούνμπο, Κάρι, Ντόνσιτς και Γιόκιτς στην βασική πεντάδα ενώ ο Κέβιντ Ντουράντ επέλεξε τον συμπαίκτη του στους Νετς Κάιρι Ίρβινγκ και τους Εμπίντ, Λέοναρντ, Μπίλ και Τέιτουμ.

H ομάδα του Λε Μπρον Τζέιμς αποτελείται από τους Αντετοκούνμπο, Κάρι, Ντόνσιτς, Γιόκιτς (βασική πεντάδα) και τους Λίλαρντ, Σίμονς, Πολ, Μπράουν, Τζορτζ, Σαμπόνις, Γκομπέρ (αναπληρωματικοί).

Η ομάδα του Κέβιν Ντουράντ αποτελείται από τους Ίρβινγκ, Εμπίντ, Λέοναρντ, Μπίλ, Τέιτουμ, Χάρντεν, Μπούκερ, Γουίλιαμσον, Βούτσεβιτς, ΛαΒίν, Ραντλ και Μίτσελ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί για δεύτερη φορά συμπαίκτης με τον Λε Μπρον Τζέιμς. Η πρώτη τους ήταν το 2017 στο All Star Game της Νέα Ορλέανης.

Ο Greek Freak μόλις έμαθε ότι θα αγωνιστεί μαζί τους Λε Μπρον, Ντόνσιτς, Γιόκιτς και Κάρι δήλωσε ότι η ομάδα αυτή δεν χάνει με τίποτα!

«Είναι όμορφο να είμαι η πρώτη επιλογή για τον ΛεΜπρόν, θα εκπροσωπήσω την πόλη και θα το διασκεδάσω. Είχαμε παίξει μαζί το 2017, στο πρώτο μου All-Star. Στα κάνει όλα εύκολα, δεν έχω συνηθίσει έτσι. Θα κάνω τη δουλειά μου, θα πάρω τις σωστές αποφάσεις, θα παίξω σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω για να πάρουμε τη νίκη. Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε. Είναι μια καλή πεντάδα»!

Οι Μπακς στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν από το All Star Game νίκησαν 112-111 τους Μέμφις Γκρίζλις εκτός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χόλιντεϊ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι 2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο Αντετοκούνμπο είχε 26 πόντους με 9/18 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/9 βολές, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 4 φάουλ, 4 λάθη σε 36:14 συμμετοχής.