logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γιαννάκης ή Ζομπανάκης!
 29/3/2021

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον Κωστή Ζομπανάκη, πρότεινε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, για τη θέση του προέδρου, στη διοίκηση πρωτοδικείου που θα οριστεί στην ΕΟΚ.

Η μετάθεση των εκλογών για την 23η Μαΐου οδηγεί την κατάσταση σε υπηρεσιακή “κυβέρνηση” 45 ημερών, με τη διοίκηση να ορίζεται από πρωτοδικείο.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος με συνέντευξη την Δευτέρα αποκάλυψε ότι εκπρόσωποι της νυν διοίκησης της ΕΟΚ υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, διεκδίκησαν -κρυφά- να συνεχίσουν στο πόστο τους, μέσω διοίκησης πρωτοδικείου.

Οι δικηγόροι του κ.Λιόλιου, όπως και του Παναγιώτη Φασούλα, που γνώριζαν την κίνηση της νυν διοίκησης της ΕΟΚ, παρενέβησαν και πλέον το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου την Τρίτη στο πρωτοδικείο!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε λόγο για εκτροπή και επικοινώνησε τηλεφωνικά, με τους άλλους δύο υποψήφιους προέδρους, Παναγιώτη Φασούλα, Άγγελο Παπανικολάου και τους ζήτησε να πάνε από κοινού στο πρωτοδικείου και να υποδείξουν ως μεταβατικό πρόεδρο έως τις εκλογές, τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον Κωστή Ζομπανάκη.

Τέλος τόνισε ότι δική του πρόταση είναι να προλάβει το ΔΣ της ΕΟΚ, με έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα, ώστε να προσκαλέσει σε εκλογές στις 10 Απριλίου ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να μην απαιτηθεί ορισμός διοίκησης από το Πρωτοδικείο.