logo as
   [240] ΣΚΟΒΝΤΕ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ Final 1-0  [269] ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ Half 1-0  [241] ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΦΑΙΛΝΤ 3-0  [257] ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ Half 0-1  [265] ΑΣΚΟΛΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ Half 0-0  [253] ΚΡΟΥ - ΡΕΞΑΜ 0-3  [258] ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ Half 0-0  [268] ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΚΟΜΟ 2-3  [264] ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ - ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ευρωλίγκα: Μεγάλες μάχες!
 21/4/2021

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα που θα κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Κολωνίας (28-30 Μαΐου) ξεκίνησαν την Τρίτη το βράδυ και συνεχίζονται σήμερα με τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΖΕΝΙΤ
Νέα εποχή φέτος στην Μπαρτσελονα που πάλι έχει το μεγαλύτερο όλων των εποχών μπάτζετ στην Ευρώπη και ξεπερνά τα 30εκ . Στον πάγκο έφερε τον αγαπημένο της και κορυφαίο νέο τεχνικό Γιασικεβίτσιους από την Ζάλγκιρς που τον ήθελαν όλοι και πήρε και τον Νικ Καλάθη από τον ΠΑΟ! Υπερπλήρης, με φιλοσοφία Σάρας με την άμυνα πια. Έχει κάνει μεγάλες νίκες όπως δύο φορές και καθαρά με την ΤΣΣΚΑ αλλά δεν τρομάζει. Επίσης έχει και δυο σοκ με την Βιλερμπάν και άλλα τόσα με την Μπάγερν! Είχε χάσει στην Ζενίτ. Πρώτο ματς και με το πλεονέκτημα απόλυτο φαβορί.

Η Ζενίτ στις καλές και σοβαρές ρωσικές ομάδες χωρίς κάτι τρομερό πάντως καθώς άλλωστε δεν έχει και το πολύ ακριβό ρόστερ . Ο Τσάβι Πασκουάλ (που ήταν χρόνια στην Μπαρτσελόνα) στο πάγκο κάνει καλή δουλειά. Ποντάρει στην άμυνα. Τρομερή εικόνα εκτός που έχει 10 νίκες αλλά έχει γκέλες εντός . Δεν σκοράρει πολύ γενικά και χάνει και διαφορές εύκολα πλέον καθώς δεν έχει μεγάλο βάθος. Αγχώθηκε να περάσει στα πλέι οφς καθώς έκανε κοιλιά στο τέλος και δεν έχει άγχος. Θα παλέψει και θέλει προσοχή αλλά δεν μπορεί την πρόκριση.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη είναι η ομάδα με τα μεγάλα και ακριβά ρόστερ κάθε χρόνο και στα φαβορί για τον τίτλο.Και μάλιστα φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και ειδικά στην ρακέτα με Μιλουτίνοφ(τραυματίας)-Σεγκέλια! Ξεκίνησε μουδιασμένα και μετά έκανε 12 συνεχόμενες νίκες. Αλλά πλέον υπάρχει πάλι προβληματισμός και τα σοκ μέσα με Μπάγερν-Άλμπα. Προσοχή καθώς χάνει διαφορές εύκολα. Και φυσικά καθώς είναι τραυματίας ο βασικός σέντερ Μιλουτίνοφ και έφυγε λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων ο Μάικς Τζέιμς ο αρχισκόρερ με 20π. Θέλει προσοχή συνεπώς η σειρά με την Φενέρ που όμως θα έχει απουσίες.

Συνήλθε για τα καλά μετά το κακό ξεκίνημα στην νέα εποχή η Φενέρ που αν και έφυγε ο Ομπράντοβιτς και μείωσε το μπάτζετ έχει μια ακριβή ομάδα με 15εκ προϋπολογισμό και τους Βέσελι και Ντε Κολό ενώ έφερε στο πάγκο της τον Κοκόσκοφ από το ΝΒΑ! Εχει και καλές στιγμές με το καλό της ρόστερ και τα διπλά σε ΤΣΣΚΑ(!), Εφές (χωρίς Λάρκιν)-Μακάμπι. Έχει όμως και το σοκ με την Μπάγερν μέσα από +20 και κακές ήττες και συντριβές όπως σε Άλμπα και Ζάλγκιρις. Αλλά από τον Γενάρη βρήκε τρομερή φόρμα με τις αλλαγές. Όμως έχει κρούσματα ιού και άγνωστο με τι σύνθεση θα πάει ειδάλλως μπορεί να σπάσει έδρα.

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα
Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε
Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (90-63)
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν 1-0 (79-78)