logo as
   [931] ΑΡΑΝΤ - ΟΤΕΛΟΥΛ Final 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τζάμπολ στην Basket League!
 11/5/2021

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα Τρίτη (11/5) η “αυλαία” των playoffs στη Stoiximan Basket League. Το πρώτο τζάμπολ δίνεται στις στο Λαύριο, όπου η ομάδα-έκπληξη της χρονιά του Χρήστου Σερέλη, υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου ενώ λίγο αργότερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

ΛΑΥΡΙΟ(2)-ΚΟΛΟΣΣΟΣ(3)
Πρώτο ματς στα προημιτελικά στα πλέι οφς. Στις 2 νίκες η πρόκριση,1-1-1 η σειρά των αγώνων και ζευγάρι με φαβορί το τρομερό Λαύριο!Το Λαύριο είναι η μεγάλη έκπληξη φέτος της Α1 καθώς ξεκίνησε να σωθεί εύκολα άρχισε με 3 ήττες και μετά έκανε ένα τρομερό σερί μ με την άμυνα και τα μεγάλα μπαμ εντός με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟ . Πήρε την 2η θέση και παίζει χωρίς άγχος. Ο Κολοσσός με την εμπειρία και την άμυνα εξασφαλίστηκε. Αδύνατος εκτός με μόλις μια νίκη αλλα μαχητικός με καλό ρόστερ. Δουλεμένη ομάδα, είχε κάνει το μπαμ με την ΑΕΚ. Το Λαύριο καθαρό προβάδισμα.

ΑΕΚ(4)-ΠΑΟΚ(5)
Πρώτο ματς στα προημιτελικά στα πλέι οφς. Στις 2 νίκες η πρόκριση,1-1-1 η σειρά των αγώνων και ζευγάρι με φαβορί την ΑΕΚ αλλά πρέπει να προσέξει. Η ΑΕΚ ξεκίνησε έχοντας και πάλι μια ακριβή και έμπειρη ομάδα για τον τίτλο! Μπερδεμένη χημεία και γερασμένη όμως, αποκλείστηκε νωρίς στο κύπελλο,δεν πήγε Φ8 στο Τσάμπιονς Λιγκ,4η εδώ και γκρίνια. Αλλαγή προπονητή και ο Αγγέλου πια στο πάγκο. Κακό κλίμα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, βελτιώθηκε με τον Λυκογιάννη πια στο πάγκο και έχει καλή ψυχολογία και δουλεμένη ομάδα και θα παλέψει. Φαβορί η ΑΕΚ πάντως…