logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Basket League: Μάχη στο Περιστέρι!
 14/5/2021

Με τα δεύτερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα το απόγεμα η δράση στα πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ενώ το Περιστέρι φιλοξενεί την Προμηθέα. Το Λαύριο νίκησε 88-84 τον Κολοσσό στην Ρόδο και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-73 της ΑΕΚ, ισοφάρισε σε 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 16 Μαΐου. Η πρόκριση θα κριθεί στις 2 νίκες, δηλαδή μάξιμουμ μπορεί να γίνουν 3 παιχνίδια.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. (8) - ΠΑΟ(1)
Το δεύτερο ματς στα προημιτελικά στα πλέι οφς. Στις 2 νίκες η πρόκριση,1-1-1 η σειρά των αγώνων και απόλυτο φαβορί για 2-0 ο ΠΑΟ. Περίεργη σεζόν για τον ΠΑΟ που χωρίς τον Γιαννακόπουλο στην προεδρία μείωσε το μπάτζετ αλλά και πάλι είναι φαβορι για τον τίτλο αν και έχασε φέτος από τον Προμηθέα εντός και στο Λαύριο. Σε φόρμα πια καθώς κερδίζει εδώ και ένα μήνα με μ.ο 20π. Πήρε το κύπελλο. Εκτός ο Νέντοβιτς. Ο Ιωνικός χωρίς άγχος, άλλαξε τρεις προπονητές, έκανε ήδη υπέρβαση. Ο ΠΑΟ έκανε το 1-0 με περίπατο 102-64 μετά το -10 και 40-39ημ! Δεν έχει βάθος ο Ιωνικός. Ο ΠΑΟ αν έχει όρεξη 30π. χαλαρά….

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ(6)ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(3)
Το δεύτερο ματς στα προημιτελικά στα πλέι οφς. Στις 2 νίκες η πρόκριση,1-1-1 η σειρά των αγώνων και ζευγάρι με φαβορί τον Προμηθέα αλλά πρέπει να προσέξει . Ο Προμηθέας είναι στις νέες δυνάμεις της λίγκας. Πέρασε θέματα με την πανδημία και ξεκίνησε άσχημα .Αλλαγές πολλές , έκανε τα μεγάλα μπαμ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ και πήγε και στον τελικό του κυπέλλου που έχασε από τον ΠΑΟ .Προβληματικό το Περιστέρι φέτος με 3 αλλαγές προπονητή και συνεχόμενες αλλαγές ενώ ξεκίνησε για τετράδα αλλά με περίπατο έσπασε την έδρα 66-83 στην Πάτρα. Ντέρμπι αλλά μπορεί ο Προμηθέας το 1-1.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2