logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

NBA: Φοίνιξ – Μπακς πράξη 2η!
 8/7/2021

Ο δεύτερος τελικός του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κουπόνι του μπάσκετ. Οι Μπακς βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αισιόδοξος για την συνέχεια και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όλους και για όλα στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για τον δεύτερο τελικό με τους Φοίνιξ Σανς τα ξημερώματα (04:00) της Παρασκευής "Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Ένιωσα καλά πάντως που βρέθηκα στο παρκέ. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όπως μπορώ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον όμως, θέλω απλώς να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Νιώθω καλά. Δεν νιώθω καλά κάνοντας την Media Day. Χαίρομαι που δεν το έκανα την πρώτη μέρα. Αλλά το σώμα μου είναι καλά".

Ο Greek Freak τόνισε ότι θα είναι ευλογία εάν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο με τους Μπακς και έδωσε υπόσχεση για καλύτερη εμφάνιση στον δεύτερο τελικό αφού στην πρεμιέρα ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

"Το να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι είναι ένας στόχος μου. Προφανώς βλέπεις παίκτες να κατακτούν πρωτάθλημα αλλάζοντας ομάδες, αλλά δεν μπορείς να τους κρίνεις για αυτό. Πιστεύω ότι το να το κάνεις με την ομάδα που ξεκίνησες την καριέρας σου σημαίνει περισσότερα. Για εμένα είναι όνειρο και στόχος. Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ θέλουν το πρωτάθλημα. Αλλά το να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα που σε επέλεξε στο ΝΒΑ Draft, την πόλη και τον οργανισμό που σε αγκάλιασε και σε βοήθησε, σημαίνει πολλά. Δεν ήμουν αγχωμένος για το γόνατό μου. Δεν το σκεφτόμουν. Προφανώς όμως στο Game 2 ελπίζω να αισθάνομαι πιο άνετα. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν πάω προς το καλάθι. Ελπίζω να αισθάνομαι καλύτερα αύριο και να μας βάλω σε θέση να νικήσουμε". Οι Σανς είναι μία ομάδα με παίκτες που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός και αυτό το κάνει πιο δύσκολο, επειδή τις περισσότερες φορές θα πάρουν σωστές αποφάσεις και πρέπει να τους δυσκολέψεις όσο μπορείς. Ίσως να τους πιέσεις σε όλο το γήπεδο ώστε να είναι κουρασμένοι όταν περάσουν το κέντρο. Ίσως να κάνεις αλλαγές από το 1 μέχρι το 5, αλλά ακόμα να χτίσεις τείχος. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε να βοηθήσεις όταν βρίσκεσαι στην αδύνατη πλευρά, αλλά θα βρω την λύση".