logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Παγκόσμια υπόκλιση στον Αντετοκούνμπο!
 13/7/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετέχει στους πρώτους τελικούς ΝΒΑ της καριέρας του και το έχει πάρει προσωπικά. Ο «Greek Freak» έχει σημειώσει 103 πόντους στα τρία πρώτα παιχνίδια των τελικών με τους Φοίνιξ Σανς επίδοση που τον έβαλε στην ιστορία των κορυφαίων του ΝΒΑ. O Αντετοκούνμπο πέτυχε 20 πόντους στον πρώτο τελικό, 42 πόντους στον δεύτερο τελικό και 41 πόντους στον τρίτο τελικό. Ο τελευταίος παίκτης που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο Λε Μπρον Τζέιμς το 2016. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν σημειώσει τέτοιες επιδόσεις είναι οι Τζέρι Γουέστ (1965 και 1969), Ρικ Μπάρι (1967), Μάικλ Τζόρνταν (1993) και Σακίλ Ο’ Νιλ (2000). Ο Παγκόσμιος τύπος και τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. αποθεώνουν τον 26χρονο φόργουορντ.

Ο Greek Freak δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές του επιδόσεις και το μόνο που έχει σημασία είναι να νικά η ομάδα. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα νικήσουμε τους αντιπάλους μας στον 4ο τελικό. Η εμπειρία που ζω είναι φανταστική. Το γήπεδο είχε 20 χιλιάδες κόσμο μέσα και άλλους τόσους έξω από αυτό, είναι κάτι ανεπανάληπτο και θα κάνω τα πάντα για τον κόσμο αυτό που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα. Το να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τους Μπακς θα είναι κάτι φανταστικό. Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν....», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Ο πρώτος σκόρερ και οι Over/Under πόντοι

Το πρωί (04:00) της Πέμπτης (15/7) θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι ο τέταρτος τελικός και οι Μπακς θέλουν να κάνουν το 2-2. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ, για το παιχνίδι Μιλγουόκι Μπακς-Φίνιξ Σανς, μεταξύ των οποίων και αυτές για τον πρώτο σκόρερ, τους Over/Under πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή της 1ης και της 2ης περιόδου, το χάντικαπ πόντων της 1ης και της 2ης περιόδου, το σύνολο πόντων της 1ης και της 2ης περιόδου, τον νικητή του 1ου ημιχρόνου.