logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΝΒΑ: Στους Λέικερς ο Γουέστμπρουκ!
 30/7/2021

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δημιουργούν μια μικρή dream team καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του All Star πλέι μέικερ Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρνς. Η τριάδα των Λε Μπρον Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι από τις κορυφαίες όλων των εποχών και μοιραία υπάρχουν πολλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

Η Ουάσινγκτον θα πάρει ως αντάλλαγμα από τους Λος Άντζελες Λέικερς για τον Γουέστμπρουκ, τον Κάιλ Κούζμα, τον Μοντρέζλ Χάρελ και τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. Οι Γουίζαρντς έδωσαν το Νο22 του NBA Draft, Αϊζάια Τζάκσον από το Κεντάκι, στους Ιντιάνα Πέισερς, από τους οποίους παίρνουν τον Άαρον Χόλιντεϊ, τον μικρότερο αδελφό του παίκτη των Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Επίσης το trade περιλαμβάνει δύο draft picks Β’ γύρου, (2024 και 2028), που δίνουν οι Γουίζαρντς στους Λέικερς. Το ESPN αποκάλυψε ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Σακραμέντο Κινγκς για την απόκτηση του Μπάντι Χιλντ. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που θα κλείσει τα 33 του χρόνια τον Νοέμβριο, έχει τέσσερις σεζόν με μέσο όρο triple double. Στη μοναδική του χρονιά στην Ουάσινγκτον (2020/21) ο Ρας είχε μέσο όρο 22,2 πόντους, 11,5 ριμπάουντ, 11,7 ασίστ. O Γουέστμπρουκ είναι ένας από τους κορυφαίους σταρ του ΝΒΑ και μαζί με τους Τζέιμς και Ντέιβις φαντάζουν ικανοί να επαναφέρουν τους Λέικερς στην κορυφή του ΝΒΑ. Πλέον υπάρχουν δύο μικρές dream team. Οι Μπρούκλιν Νετς με την τριάδα των Ντουράντ, Χάρντεν και Ίρβινγγκ και οι Λέικερς των Τζέιμς, Ντέιβις και από τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Γουέστμπρουκ!