logo as
   [121] ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ - ΚΙΟΤΟ 0-2  [120] ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 4-1  
 
 
 
 
 
 
 

Στην Αθήνα για τον ΠΑΟ ο Πέρι!
 12/8/2021

Ο Κέντρικ Πέρι έφθασε στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (12/8) προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του:

“Αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση αλλά και σε αυτήν την υπέροχη πόλη, την Αθήνα. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η πρώτη μου στη Euroleague και ανυπομονώ να ξεκινήσει ώστε να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. “Έχω ήδη δεχθεί πολλή αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο γήπεδο ώστε να βιώσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν”.