logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
 28/12/2021

Το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήταν προγραμματισμένο για τις 29/12 αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Πειραιά.

Tρία νέα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των θετικών σε Covid-19 στα οκτώ στις τάξεις του, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για επτά παίκτες και ένα μέλος του επιτελείου. Η ΚΑΕ ενημέρωσε ως όφειλε τη Euroleague, εξηγώντας στη διοργανώτρια αρχή πως διαθέτει λιγότερους από οκτώ παίκτες «ετοιμοπόλεμους» συμπεριλαμβάνοντας την απουσία του Κουίνσι Έισι λόγω εισαγωγής στο νοσοκομείο (οξεία αμυγδαλίτιδα). Η προγραμματισμένη για αύριο (29/12, 21:00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ αναβλήθηκε!

Η προγραμματισμένη για τις 17:00 προπόνηση σήμερα στο ΣΕΦ ματαιώθηκε, μετά από τις αρνητικές αυτές εξελίξεις. Στον Ολυμπιακό αναμένουν νέα αποτελέσματα, ενώ όλοι θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους».