logo as
   ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 1-3 Τελ. 2  
 
 
 
 
 
 
 

Με Μέικον στην Πόλη ο ΠΑΟ!
 21/1/2022

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές σήμερα το βράδυ (19:30) στην Πόλη για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θα έχει στη σύνθεσή του τον Αμερικανό γκαρντ Ντάριλ Μέικον αλλά στον αντίποδα θα απουσιάσει η «κολώνα» της ομάδας, ο Γιώργος Παπαγιάννης…

Με τον Ντάριλ Μέικον στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Πόλη σήμερα το βράδυ (19:30) για την 22η αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες τον άφησαν εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Πάντως ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον βασικό σέντερ Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Επίσης θα απουσιάσει και ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός είχε διαλύσει με σκορ 95-69 την Εφές στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από την κόντρα στην Μπαρτσελόνα με σκορ 82-77 στην Βαρκελώνη.

Η Αναντολού Εφές έχει ρεκόρ 9 νίκες και 10 ήττες και διεκδικεί την είσοδό της στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός (4 νίκες και 14 ήττες) προέρχεται από 4 σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτήν από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ με σκορ 98-74! Οι «πράσινοι» απογοητεύουν εκτός έδρας με 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!