logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προς αναβολή το ΠΑΟ – Ζαλγκίρις!
 25/1/2022

Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (26/01) αφού η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στους “πράσινους” να κάνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό.

Αν και η Euroleague δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (26/1) αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» ενημέρωσε πως το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη (26/1) «έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, πολιτών, χρηστών και εργαζόμενων του συγκροτήματος, λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων, των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της πολύ μεγάλης ποσότητας χιονιού».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τη Euroleague για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα, εξαιτίας των οποίων εξάλλου οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν σήμερα (25/1) και χθες (24/1), αφού οι παίκτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια. Πλέον, αναμένεται η τελική ετυμηγορία της διοργανώτριας αρχής αναφορικά στον εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας. Το πιο πιθανό είναι να οδηγηθεί σε δεύτερη αναβολή, αυτή τη φορά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» και όχι λόγω του κορονοϊού.

Στο μεταξύ τα πολλά κρούσματα που βρέθηκαν στην Φενέρμπαχτσε μετά τη διενέργεια των τελευταίων τεστ ανάγκασαν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αιτηθεί την αναβολή του αγώνα με την Μακάμπι, κάτι που έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη (27/01).