logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με 12 παίκτες η Εθνική Ελλάδας!
 21/2/2022

Χωρίς τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τον Νικ Καλάθη άρχισε σήμερα (21/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η προετοιμασία της εθνικής ανδρών, εν όψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Οι 12 παίκτες που βρέθηκαν στην προπόνηση ήταν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας: «Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες».