logo as
   [127] ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΟΛΙΒΕΙΡΕΝΣΕ 1-0  [128] ΡΟΓΚΑΣΚΑ - ΑΣΚ ΜΠΡΑΒΟ 1-0  [125] ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-1  [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Έμεινε στην Φιλαδέλφεια ο Χάρντεν!
 21/7/2022

Ο Τζέιμς Χάρντεν υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια 76ers έναντι 68 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο «μούσιας» δέχθηκε να μειωθούν οι απολαβές του για να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Τζέιμς Χάρντεν θα παραμείνει κάτοικος Φιλαδέλφεια για δύο ακόμη σεζόν. Ο «μούσιας» αρχικά είπε όχι στην πρόταση για 47,4 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη χρονιά και στη συνέχεια συμφώνησε σε νέο, διετές συμβόλαιο έναντι 68 εκατομμυρίων δολαρίων, με τα 33 εκατομμύρια να αφορούν στην προσεχή σεζόν. Στο συμβόλαιο μπήκε option στον Χάρντεν για τη δεύτερη χρονιά.

Ο Χάρντεν δέχθηκε να μειωθούν οι απολαβές του για να μπορέσει η Φιλαδέλφεια να εξοικονομήσει χρήματα για να αποκτήσει αξιόλογους παίκτες που θα την βοηθήσουν να διεκδικήσει τον τίτλο.

Σημειώστε ότι οι 76ers έχουν ήδη αποκτήσει τους Πι Τζέι Τάκερ και Ντάουελ Χάουζ και έπεται και συνέχεια…

Ο Χάρντεν είχε θέσει ως απαράβατο όρο την ενίσχυση της ομάδας για να παραμείνει στην Φιλαδέλφεια και τήρησε την υπόσχεσή του. Μαζί με τον Τζόελ Εμπίντ συνθέτουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του ΝΒΑ και είναι από τώρα στα φαβορί για την σεζόν 2022-23.