logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Λε Μπρον: Δεν ξέρω τι θα κάνω…
 23/5/2023

Οι Λέικερς αποκλείστηκαν με «σκούπα» (4-0 ήττες) από τους Ντένβερ Νάγκετς και η επόμενη ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη ειδικά με το ζήτημα του «βασιλιά» Λε Μπρον Τζέιμς, ο οποίος άφησε ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Οι Ντένβερ Νάγκετς των φοβερών Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς προκρίθηκαν με σκούπα (4-0 νίκες) σε βάρος των Λος Άντζελες Λέικερς αλλά τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέφτουν επάνω τους.

Το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει μετά το τέλος των τελικών της Δύσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ο ζωντανός θρύλος Λε Μπρον Τζέιμς δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λε Μπρον μπορεί να συνεχίσει και όποιος αμφιβάλει για αυτό δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στα φετινά του στατιστικά. Ο 38χρονος σούπερ σταρ είχε φοβερά νούμερα με 28.9 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Ο εύκολος αποκλεισμός από το Ντένβερ έχει επηρεάσει αρνητικά τον «βασιλιά», ο οποίος δήλωσε ότι: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Θα χρειαστεί να σκεφτώ πολύ για εμένα και το μπάσκετ».

O «Βασιλιάς» είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει +30.000 πόντους, +10.000 ριμπάουντ και +10.000 ασίστ στην καριέρα του. Ο Λε Μπρον στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί με τον πρωτότοκο γιό του στο ΝΒΑ, τον Μπρόνι Τζέιμς αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο την σεζόν 2024-25, δηλαδή την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να ‘χει το καλοκαίρι αυτό θα είναι δύσκολο τόσο για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών όσο και για τους Λος Άντζελες Λέικερς!