logo as
   [114] ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ ΜΠΕΙ Final 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβει... χρήμα!
 12/2/2016

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 4η μέχρι και την 7η.

Στην πρώτη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ΛΕΤΖΕΝΤΕΡΥ ΛΑΝΤ και ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ λογικά θα συνθέσουν το δίδυμο, με τον πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα για νίκη αν και ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ έκανε πολύ καλές δοκιμές.

Στην δεύτερη κούρσα, ο ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ στην πρόσφατη συμμετοχή του, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, «έφαγε» μια κούρσα και σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος. Επιστρέφει μετά από πολύ καιρό αποχής η ΤΖΑΛΕΜΠΙ και μπορεί να είναι στην άφιξη ενώ δεν αμελούνται και οι ΕΜΠΟΡΙΟΥΜ, ΚΛΑΡΙΣ.

Στην τρίτη ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, αρκετοί ίπποι έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ στο ντεμπούτο του, έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί ο πάντα υπολογίσιμος ΣΙΝΑΜΟΝ ΣΠΑΪΣ. Από εκεί και πέρα, κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ (ντεμπούτο), ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ και ΤΖΑΝΙΤΖΕΡΟ.

Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ αν βρει καλή θέση στο κάγκελο και κοντά στις αρχικές θέσεις. Για την έκπληξη μπορεί να φανεί ο πάντα σταθερός ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ.

Στην 5η κούρσα, ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ αν οδηγήσει χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι ίπποι εξαιρετικά υπολογίσιμοι, όπως οι ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ από την στιγμή που έχει παραπάνω μέτρα στην κούρσα (1575) θα έχει περισσότερες πιθανότητες με το δυνατό του φίνις να προλάβει να περάσει πρώτος τον τερματισμό. Από κοντά και οι ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ, ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ.

Τέλος στην 7η κούρσα, όλα δείχνουν ανοιχτά καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο η σύνθεση της διαδρομής. Στην απόσταση αυτή πάντως (1800) ο ΛΑΪΤ ΠΑΡΤΙΚΛ είναι πολύ ικανός ενώ δεν μπορούν να αγνοηθούν και οι ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ, ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ και ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ.

ΣΚΟΡ6: 4-7 / 1-2-4 / 1-3-6 / 6-7 / 5 / 1-3-7 (108 στήλες)
ΣΚΟΡ4: 1-3-6 / 6 / 5 / Π (21 στήλες)