logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβει παγίδες...
 13/5/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 3η μέχρι και την 6η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην 1η ιπποδρομία, ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ και ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορούν να είναι και οι ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ΜΠΙΓΚ ΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ.

Στην 2η διαδρομή και στα 1100 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικές και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ και ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ έχοντας τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ, ΟΛΙΑΝΝΑ.

Στην 3η κούρσα, ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ δείχνει να μην έχει αντίπαλο σε τέτοιες αποστάσεις και μπορεί να επικρατήσει. Για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ, ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία, η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ εντυπωσίασε την προηγούμενη εβδομάδα και μπορεί να φτάσει στη νίκη αλλά θα παλέψει πολύ με την δυνατή ΔΕ ΤΣΑΖ. Σε κοντινή απόσταση και οι ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ.

Στην 5η κούρσα, όλοι οι ίπποι είναι πολύ δυνατοί αλλά η ποιότητα και τα χαμηλά βάρη του ΠΗΚ ΘΡΗ του δίνουν τον πρώτο λόγο. Από κοντά πάντως και οι ΜΠΑΜΟΥΡ, ΤΣΟΛΛΙΜΑ και ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ.

Για την 6η κούρσα, όλα δείχνουν ανοιχτά με τις συμμετοχές 7 ίππων. Ένα προβάδισμα λόγω αρχικής ταχύτητας ίσως έχει η ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ αλλά από κοντά θα είναι και οι ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ, ΟΝΟΡΑΜΠΛ, ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ.

Τέλος στην 7η ιπποδρομία, ο ΓΚΑΜΠΥ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει τον πρώτο λόγο. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΚ ΡΟΚ.