logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλο ενδιαφέρον...
 27/5/2017

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 3η μέχρι και την 6η.

Στην πρώτη κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ μπορεί να φτάσει στην νίκη. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ, ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ και ΣΕΤΑΪ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην δεύτερη διαδρομή και στα 1575 μέτρα, ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ αν φύγει καλά στην εκκίνηση, έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, κύριος αντίπαλος ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ.

Στην 3η ιπποδρομία, ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΕΣΧΑΑΝ, ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ και ΜΟΝΟΚΛ.

Στην 4η κούρσα και στα 1400 μέτρα, αρκετοί φοράδες έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη και η διαδρομή δείχνει πολύ «ανοιχτή». Η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ, ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ, ΔΕ ΤΣΑΖ και ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ.

Στην 5η κούρσα, στα 1400 μέτρα και πάλι, ΠΗΚ ΘΡΗ και ΜΠΑΜΠΟΥΡ λογικά θα δώσουν την μεγάλη μάχη για την νίκη. Στα πολύπλοκα στοιχήματα και για την έκπληξη παίζεται ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΪΜΠΑΡ ενώ δεν αγνοείται και ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ.

Τέλος, στην 6η διαδρομή, ο ΛΙΟΥΑΜΥ δείχνει το τελευταίο διάστημα σταθερότητα στην απόδοση του κα μπορεί να φτάσει στην νίκη. Από κοντά και οι ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ, ΦΙΛΙΠ ενώ για την έκπληξη παίζεται και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.