logo as
   [106] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Διαδρομές που υπόσχονται χρήμα!
 3/6/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η ως και την 7η ενώ υπάρχει και το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην πρώτη κούρσα, η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ, ΚΙΣ.

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ και ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με το πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ, ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ.

Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΦΛΑΟΥΤΟ, από κοντά ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ.

Στην 4η κούρσα, ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ έχει την ποιότητα για να πετύχει την πρώτη του νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ και ΡΕΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ.

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ, ΟΝΟΡΑΜΠΛ, ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ.

Στην 6η ιπποδρομία, οι ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ και ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για την έκπληξη παίζεται και ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ.

Τέλος στην 7η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ, ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ.