logo as
   [137] ΑΑΡΑΟΥ - ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ Final 0-2  [141] ΠΙΖΑ - ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ 1-2  [140] ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 2-1  [159] ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ - ΑΡΟΥΚΑ Half 0-0  [139] ΑΝΔΟΡΡΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1-1  [130] ΑΓΙΑΞ Β - ΡΟΝΤΑ Final 1-1  [142] ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ 2-2  [138] ΜΠΟΧΟΥΜ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 3-1  [149] ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ - ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Πολύ δυνατό πρόγραμμα!
 10/6/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, ενώ το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται δυο φορές, μια από την 1η μέχρι και την 4η και μια από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην πρώτη κούρσα η προτίμηση μας θα πάει στον ΕΣΧΑΑΝ που σε αυτά τα μέτρα (1575) μπορεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατός. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ, ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ, ΖΗΤΗΣ.

Στην δεύτερη ιπποδρομία, ο ΣΛΕΪΝΣ ΛΑΣΤΛ μπορεί να πάρει την πρώτη νίκη αφού αντιμετωπίζει ίππους που δεν έχουν περισσότερη ποιότητα. Δεν αγνοούνται βέβαια και οι ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ΣΤΑΝΤΥ, ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ.

Στην 3η διαδρομή στα 1575 μέτρα, ο ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ λογικά θα πάρει κεφάλι στην κούρσα και έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει πρώτος το φίνις. Από εκεί και πέρα, στην συγκεκριμένη απόσταση μπορεί να αποδειχτεί πιο ανταγωνιστικός ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ ενώ για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ.

Στην 4η κούρσα στα 1200 μέτρα όλα δείχνουν ανοιχτά. Οι ΚΙΣ και ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ δείχνουν ένα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπες φοράδες αλλά δεν αμελούνται και οι ΣΑΝΜΠΕΪΚΤ, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ.

Στην 5η ιπποδρομία, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Από εκεί και πέρα για τις πίσω θέσεις αλλά και πιθανόν που μπορούν να απειλήσουν περισσότερο είναι οι ΒΙΡΜΑΝΟΣ, ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ και ΓΟΥΑΪΤ ΦΛΑΓΚ.

Στην 6η ιπποδρομία, θα στηρίξουμε την ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ που σε αυτήν την απόσταση (1300) μπορεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατΉ. Βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί η ποιοτική ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ ενώ δεν αμελούνται και οι ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ, ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ.

Για την 7η κούρσα, ένα ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ που τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας της. Από κοντά και η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ ενώ για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ, ΑΖΕΡΕΛ.

Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο καθώς βρίσκεται σε φόρμα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αμελούνται και οι επίσης υπολογίσιμοι ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, ΣΚΑΪ ΣΙΠ και ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ.