logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Οι δυσκολίες φέρνουν... χρήμα!
 4/4/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, ενώ το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 3η μέχρι και την 6η.

Στην 1η κούρσα από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης μας είναι: 1-8-2-4-3.

Στην 2η ιπποδρομία, ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ και ΝΕΪΣΑΝ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ και ΤΑΟΥΑΛΗΦ.

Στην 3η διαδρομή και στα 1000 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΑΦΦΑΧ που έχουν τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ, ΤΗΡΑΓΟΥΕΪ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία, με 11 εγγραφές, η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ με την ισχυρή ίππευση που έχει εξασφαλίσει μπορεί να πάρει την νίκη. Από κοντά και η ΟΛΙΑΝΝΑ ενώ θα παλέψουν και οι ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ, ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ.

Στην 5η κούρσα, τα 1200 μέτρα ίσως να ευνοήσουν τον ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ που έχει δείξει αξιόλογες δυνατότητες. Από εκεί και πέρα, κύρια αντίπαλος της, είναι ο ΑΤΤΙΛΑΣ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ, ΝΑΣΜΙ.

Τέλος, στην 6η ιπποδρομία, η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΜΕΪ ΣΚΑΪ, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ και ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ.