logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 26/5/2019

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 4η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από την 3η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Άχαστος δείχνει ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ μετά την πρόσφατη σαρωτική νίκη του. πιθανόν να τον συμπληρώσουν οι ΦΑΟΥΣΤΟ και ΟΡΚ.

2η ιπποδρομία
Δυσκολίες στην πρόβλεψη παρουσιάζει η δεύτερη ιπποδρομία αφού είναι ανοικτή σε όλα τα αποτελέσματα. Καλύτερος όλων δείχνει ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΑΙΣΟΝ αλλά χαρίζει πολλά κιλά στους αντιπάλους του. ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ λόγω σύνθεσης αλλά και ΝΕΙΣΑΝ που κρέμασε αρκετά αλλά ήρθε με τέλος και γεμάτος στην τελευταία του συμμετοχή δείχνουν οι κύριοι πρωταγωνιστές. όλοι πάντως υπολογίζονται.

3η ιπποδρομία
Κούρσα σταυρόλεξο και εδώ αφού πρόκειται για φοράδες χαμηλής ποιοτικής στάθμης .Η ΕΞΤΡΙΜΛΥ δείχνει καλά, η ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΙ είναι υπολογίσιμη και η ΑΡΥΕ με κενά στην προετοιμασία αλλά δυνατή πρόβα και σε πιο ευνοικό όμιλο. Τέλος η ΑΛΛΕΙΦΑ αγοράστηκε 2000 ευρώ, έχει ποιότητα και μπορεί να φανεί.

4η ιπποδρομία
Οι τέσσερις πάνω ξεχωρίζουν. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ έτρεξε καλά στην τελευταία και τώρα τρέχει σε απόσταση καλύτερη για τις ιδιότητες του. Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ έφαγε κούρσα και αναμένεται καλύτερος. Ο ΤΖΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ έρχεται από ρεπό αλλά διαθέτει ποιότητα. Στον ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ δεν του αρέσουν τα μέτρα αλλά δειχνει σε φόρμα.

5η ιπποδρομία
Ο ΓΟΥΕΣΤ ΠΡΕΖΕΝΣ δείχνει να βρίσκει ιδανικές συνθήκες και απόσταση και λογικά θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ αν δεν κάνει τα δικά του μπορεί ακόμα και την νίκη ενώ για τον ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ που είναι στο χέρι του Κεράτσα μπορεί να ξεδιπλώσει όλες του τις δεξιότητες. Τον ΝΑΖΖΑΑ περιμένουμε καλύτερο σε σχέση με την προηγουμένη συμμέτοχη του, αν κάνει ευκολά κεφάλι και δείξει βελτιωμένος μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη. Πονηρός για τα πολύπλοκα ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ.

6η ιπποδρομία
Κύπελλο ταχύτητος στα 1100 μέτρα. Για όλους υπάρχει ένα αλλά και γι’αυτό δείχνει πολύ ανοικτή διαδρομή. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ φοβερός αλλά δεν του αρέσουν τα μέτρα. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ εκπληκτικός αλλά ο ρυθμός δεν το ευνοεί καθόλου. Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ έχει τους χρόνους αλλά τρέχει με θηρία. Ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΙΤ δεν δείχνει έτοιμος και λίγο κοντός για αυτόν τον όμιλο. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ διαγνώστηκε με χωλότητα στη πρόσφατη συμμέτοχη του . Πάμε λοιπόν με ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και ΑΤΡΕΓΙΟΥ σαν βάση για το παιχνίδι.

7η ιπποδρομία
Σύνθεση, ποιότητα ανάβασης δείχνουν ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ αλλά στην τελευταία της κούρσα ήταν απογοητευτική. Αν βελτιωθεί και τρέξει με βάση τις δυνατότητες τις έχει τον πρώτο λόγο. Μου αρέσει πολύ η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ στη τελευταία της κούρσα ενώ και η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ ψάχνει νίκη αλλά και η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ είναι πιο φορμάτη από τις υπόλοιπες.

8η ιπποδρομία
Δυο μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν εδώ αφού ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ απογοήτευσαν στην τελευταία τους συμμέτοχη. Δείχνει μια κούρσα που πιθανόν να ανοίξει πολύ ο ρυθμός και αυτό θα ευνοήσει τον ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ που τρέχει τώρα και στα μετρά του. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙ αναμένουμε να παλέψει μαζί του.