logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχεται χρήμα!
 2/6/2019

Το ΣΚΟΡ3 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 3η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ6 από την δεύτερη μέχρι και την 7η.

1 ιπποδρομία
Με μεγάλο φαβορί ξεκινάνε και σήμερα οι ελληνικές ιπποδρομίες. ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ αναμένεται να επικρατήσει. Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

2 ιπποδρομία
Ανοικτή κούρσα σε κάθε αποτέλεσμα η δεύτερη αναμέτρηση. ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ και ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Η πρώτη κέρδισε στο ντεμπούτο της με άνεση μετά από ατυχή διαδρομή σε κατώτερο βέβαια όμιλο ενώ η δεύτερη έφαγε την κούρσα της και πήγε καλά στις προπονήσεις. ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ και ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ έρχονται από νίκη και δείχνουν εξίσου δυνατές.

3 ιπποδρομία
Εδώ θα πάμε με ένα αουτσάιντερ που ακούει στο όνομα ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ. Έχει κερδίσει σε αντίστοιχο όμιλο κάτω από δύσκολες συνθήκες και μπορεί να το ξανά κάνει αν πάει στο δρόμο της. ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ θα οδηγήσει και θα βάλει δύσκολα σε όλες. ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ αλλά και το ερωτηματικό ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

4 ιπποδρομία
Άλλη μια ανοικτή κούρσα και εδώ που μπορεί να γίνει υπόθεση του στάβλου. ΓΚΡΕΙΣ ΔΕ ΦΛΟΡ και ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ έχουν το πρώτο λόγο. Η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ λογικά θα έχει έρθει μετρά την κούρσα που έφαγε και θα προσπαθήσει να καλύψει την διαφορά από την πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση. Πολύ δυνατή και η ΣΠΑΡΤΗ αλλά οκτάμηνο το ρεπό της.

5 ιπποδρομία
3 νίκες στις τελευταίες 4 συμμέτοχες του έχει ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ και μπορεί να προσθέσει άλλη μια στο πάλμαρε του αφού αγωνίζεται με χαμηλά βάρη σε ένα όμιλο που τον έχει. Αντίπαλος το ρεπό του αλλά και οι ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΙΝΓΚ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ. Κάνεις δεν μπορεί να ξεγράψει και τα πάνω αλόγα που εκπροσωπούν την κλάση, αλλά και τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ που είχε κακή ίππευση στην τελευταία του κούρσα σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο.

6 ιπποδρομία
Του δώσαμε την πρώτη τύχη και μας δικαίωσε θα του την ξανά δώσουμε και τώρα. ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ λοιπόν και σήμερα θα είναι η βάση του παιχνιδιού μας. Σε καλύτερο όμιλο τώρα με δυνατούς αντίπαλους όπως τον ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΙΜ που έβγαλε το λαδί του ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ πρόσφατα αλλά και του ανωτέρου όλων ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ που τρέχει όμως μετρά από 11 μήνες ρεπό σε μια απόσταση που δεν του φτάνει ούτε για ζέσταμα. Δεν αγνοείται κάνεις από τους υπολοίπους.

7 ιπποδρομία
Ταγκό για δυο περιμένουμε στην τελευταία διαδρομή της ημέρας αφού ο ΤΖΑΙΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ έδειξε στο ντεμπούτο του μεγάλες δυνατότητες (πέρασε πολύ εύκολα τον πρόσφατο νικητή Άγγελο).Θα παλέψει λοιπόν για την νίκη με τον επίσης νικητή από ρεπό ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΙΣ που τον περιμένουμε ακόμη πιο βελτιωμένο. Ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ προειδοποίησε στην τελευταία του συμμετοχή.