logo as
   [884] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΕ - ΙΣΤΜΠΟΥΡΝ ΜΠΟΡΟ Final 1-1  [889] ΣΟΛΙΝΓΚ - ΧΕΝΤΟΝ Final 2-2  [867] ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΓΟΥΙΚΟΜ Final 1-2  [885] ΓΟΥΙΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΕΡΘΙΡ ΤΑΟΥΝ Final 2-0  [868] ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ Final 3-2  [870] ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ Final 2-0  [900] ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΑΟΥΝ Final 2-2  [898] ΝΙΟΥΡΙ ΣΙΤΙ - ΚΑΡΙΚ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ Final 1-3  [886] ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ - ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβει εκπλήξεις!
 16/6/2019

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 6η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από την 1η μέχρι και την 6η.

Ανάλυση από τον Αλέξη Νικολακάκο

1 ιπποδρομία
Πέντε μόλις συμμέτοχες οι τρεις ιδίας προπόνησης. Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Για το σκορ6 ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ είναι πολύ ανώτερος οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει έκπληξη.

2ιπποδρομια
Ανοικτή η δεύτερη διαδρομή ως προς το αποτέλεσμα. Καλύτερη από ότι στο ντεμπούτο της περιμένουμε την ΑΛΛΕΙΦΑ και ίσως μπορέσει να καλύψει τα μήκη που την χώρισαν από την γκινιοζα ΕΞΤΡΙΜΛΥ. Η ΜΟΓΓΥ έρχεται με καλές συστάσεις αγοράστηκε 8500 ευρώ στην κούρσα της Αγγλία έδειξε καλά στοιχεία αλλά έχει 20 μήνες ρεπό. Για τα πολύπλοκα κάποια μέρα θα κάνει πάνω στην κούρσα ότι κάνει στη προπόνηση η ΑΡΥΕ. Η ΧΑΙΡΕΣΤΡΑΤΗ ΔΙΕΓΡΑΦΗ.

3ιπποδρομια
Και εδώ μια ανοικτή διαδρομή οπού θα στηριχτούμε στην υπερφορμαρισμενη ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ. Αν βρίσκετε στον όμιλο κατά την διαδρομή στο τέλος θα μιλήσουν τα κιλά και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ με Δημητσάνης και κεφάλι θα παλέψει. ΠΟΣΤΜΠΑΝΓΚ και ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ θα τρέξουν δυνατά.

4ιπποδρομια
ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ. Αυτή την φορά ισόκωλα θα πάμε με τον πρώτο. Στην τελευταία τους μονομαχία είχαν 7 κιλά διαφορά. Η σύνθεση ευνοεί τον δεύτερο και περιμένουμε τους δυο τους να ξανά παλέψουν. ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ αν οδηγήσει ευκολά είναι σκληρός ,καλύτερος θα είναι σήμερα ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ και ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ προσοχή κάπου θα βρει διαδρομή.

5ιπποδρομια
Έφαγε την κούρσα του ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ και λόγω και της σύνθεσης της διαδρομής και της ποιότητας του μπορεί να κάνει την νίκη του. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ πήγε καλυτέρα τώρα στις προπονήσεις ο όμιλος είναι πιο ευνοϊκός μπορεί και κεφάλι και μάλλον θα δούμε άλλο άλογο σήμερα. ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ αν και πολλά τα αλόγα σήμερα κάπως θα βρει τον τρόπο ο Δημητσάνης να τον περάσει. Δεν αγνοείτε κάνεις για τα πολύπλοκα.

6ιπποδρομια
Το πρόγραμμα κλείνει με μια κούρσα στα 1575 μετρά. Εμείς ξανά με ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ. Μας πλήρωσε και θα τον ξανά τιμήσουμε αφού ήταν εντυπωσιακός. Άλλος όμιλος τώρα αλλά και αυτός μπορεί να βελτιωθεί και άλλο. ο Μαστορακης που τον ξέρει θα πάει στο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΙ που έτρεξε πολύ καλά από ρεπό. ΑΓΓΕΛΟΣ πολύ καλός στα μέτρα βέβαια σήμερα δεν θα τα βρει όλα εύκολα και αυτός. ΟΡΚ αν είναι καλά χρονομετρικά είναι ένα σεκοντ κάτω από αυτά τα άλογα και ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ δεν τρέχει στα μέτρα του αλλά και αυτός έχει τους χρόνους στα πόδια του αλλά και 6 μήνες ρεπό.

Προγνωστικά
ΣΚΟΡ6 1/134/145/2/14/2345
ΣΚΟΡ4 145/2/124/2345