logo as
   [123] ΝΤΑΛΑΣ - ΜΕΜΦΙΣ 901 Half 0-0  [124] ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ Half 0-1  [120] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1-0  [125] ΑΜΕΛΙΑΝΟ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ Half 2-1  [121] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα ανοιχτά!
 30/6/2019

Πέντε και με το ζόρι οι σημερινές ελληνικές ιπποδρομίες. Οι διαδρομές είναι με λίγους ίππους και διπλοεγγραφες προπονητών γι’αυτο χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το ελληνικό πρόγραμμα ξεκινάει με κούρσα από την Αφρική προς χάριν του σκορ 6.

Ανάλυση από τον Αλέξη Νικολακάκο

1 ιπποδρομία
Στα 2000 μετρά για ίππους μεδεν με 15 συμμέτοχες είναι η πρώτη μας διαδρομή .Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή είναι δύσκολη. Πρωτη μας επιλογή θα είναι ο SMART DEAL. Εχει τα μετρά ξέρει τον συγκεκριμένο ιππόδρομο γνωρίζει τον αναβατή και έχει διακριθεί μαζί του και σε όλες του τις συμμέτοχες τερματίζει κοντά στον πρώτο. Επίσης ισοδύναμος δείχνει ο BYRON BAY που έτρεχε δυο φορές παρέα με τον πρώτο και τερμάτισε μπροστά του. Τώρα θα τρέξει στο χέρι του Renshurg. Πολλά υποσχόμενοι δείχνουν οι FINAL OCCASION και ΜΕΕRAAS με δυνατές αναβάσεις και καλή προπόνηση αλλά με μείον την απειρία τους στα μετρά. Τέλος κάλος δείχνει και o TURF MASTER που διακρίνεται συνεχώς.

2 ιπποδρομία
Πέντε μόλις συμμέτοχες με δυο ίππους ιδίας προπόνησης και έναν 3ετη είναι η πρώτη διαδρομή αλλά παρόλα αυτά η επιλογή του νικητή είναι δύσκολη. Με εξαίρεση τον τριετή όλοι οι υπόλοιποι κερδίζουν. Η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ που δείχνει σε τρομακτική κατάσταση κατάφερε πρόσφατα να υποσκελίσει δυο από αυτούς στα 1100 έχοντας κρεμάσει τελευταία εκμεταλλευομένη τον γρήγορο ρυθμό. Μπορεί να το ξανά κάνει στα πιο ευνοϊκά 1400.Καλυτερο περιμένουμε τον ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ που ο ρυθμός δεν τον βοήθησε καθόλου στην τελευταία του συμμέτοχή και τώρα θα πάει πιο μαλακά. ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ έρχεται από νίκη με πολύ καλή επίδοση και ΣΤΡΕΙΝ/ΔΕΝΑΙΤ θα οδηγήσει ανενόχλητος και θα βάλει δύσκολα σε όλους.

3 ιπποδρομία
Μεγάλη δυσκολία και εδώ ως προς την επιλογή αλλά όταν τρέχει εάν άλογο που ο πατέρας του έχει πέντε νίκες σε γκρουπ 1 δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο .Ναι είναι ντεμπούτο ναι είναι εκτομίας και ήταν πολύ νευρικός ναι οι δουλείες του δεν δείχνουν κάτι και είναι λίγες αλλά και κατευθείαν απο το αεροδρόμιο να έτρεχε πάλι αυτόν θα πρωτινά. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν τύχη ακόμα και η φοράδα που πήγε καλά στις δουλείες. Ο ΜΙΝΩΑΣ έδειξε βελτίωση καλύτερο περιμένουμε τον ΧΟΝΕΥ ΦΡΕΝΤ.

4 ιπποδρομία
1575 μέτρα με 9 συμμέτοχες. Πολύ δυνατή εμφάνιση μετρά απο ρεπό για τον ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ και αυτό πιστεύω θα κάνει και τώρα. Ο ομοπροπονητος ΑΛ ΧΑΜΝΤ θέλει προσοχή γιατί έχει τα μέτρα ο ΠΑΜΠΛΟ την φόρμα δεν μπορούν να αγνοηθούν ο πάντα φαβορί ΝΑΖΖΑΑ ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ αλλά και ο ΜΑΙΛΤΕΙΚΔΕΜΠΟΛ.

5 ιπποδρομία
Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ΕΛΕΓΚΑΝΤ ΜΠΑΟΥΝΤ δείχνει η πέμπτη διαδρομή αφού όλα δείχνουν ευνοϊκά για αυτόν. ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ που είχε ατυχίες στην τελευταία του συμμέτοχή και ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΙ που ατύχησε επίσης θα πρωταγωνιστήσουν.

6 ιπποδρομία
Πανίσχυρος δείχνει ο στάβλος εδώ με ΤΖΑΙΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ πάει για χατ τρικ και ΕΝΣΑΙΝ με τρεις δεύτερες θέσεις και μια νίκη στις τελευταίες του 4 συμμέτοχες δείχνουν ότι θα απλοποιήσουν τα πράγματα. Προβάδισμα στον πρώτο λόγο μέτρων. ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ και ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ θα τους πλαισιώσουν.