logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ενδιαφέρον πρόγραμμα!
 6/7/2019

Με ενδιαφέρον αναμένουμε το σημερινό πρόγραμμα. Δεσπόζει το κύπελλο λευκού πύργου με κορυφαίους δρόμωνες αλλά και μια πολύ ανοικτή διαδρομή για φοράδες στα 1200.

Ανάλυση από τον Αλέξη Νικολακάκο

1 ιπποδρομία
Το πρόγραμμα ανοίγει με μια κούρσα στα 1000 για φοράδες 2ετων και 3ετων μεδεν χωρίς κανένα στοιχηματίζον ενδιαφέρον. ΕΥΡΙΔΙΚΗ και ΤΑΛΙΚΟΥΑ έχουν το πρώτο λόγο και μάλλον θα μονομαχήσουν.

2 ιπποδρομία
Άλλη μια διαδρομή στα 1000 αυτή τη φορά για 5ετης και ανω. Ο ΓΟΥΕΣΤ ΠΡΕΖΕΝΣ έφαγε την κούρσα του και τον περιμένουμε καλύτερο, αν οδηγήσει όπως όλα δείχνουν θα έχει την πρώτη τύχη. ΝΑΖΖΑΑ στάσιμος αλλά πάντα υπολογίσιμος θα παλέψει μαζί του. ΜΟΥΝΕΕΜΠ με καλή ανάβαση για τα μέτρα και ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ από τους υπολοίπους.

3 ιπποδρομία
Γονάτισε στην εκκίνηση στη τελευταία του κούρσα ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και έχασε κάθε τύχη αν και παρόλη την αρχική του ατυχία τον περίμενα πιο δυνατό στο τέλος. Χωρίς ατυχίες λογικά έχει την πρώτη τύχη. Αντίπαλος του θα είναι μάλλον η φοράδα που έκανε μια βόλτα στην τελευταία της συμμέτοχη μετά από 2 χρόνια απουσίας. Με προβληματίζει η σύντομη επανεγγραφή της αλλά αυτή μάλλον οφείλεται στο ότι τα βρήκε όλα εύκολα και δεν πιέστηκε στη κούρσα της μετά το μεγάλο ρεπό. Πάντα επικίνδυνος ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ που λογικά θα οδηγήσει.

4 ιπποδρομία
Το πρόγραμμα συνεχίζει με μια κούρσα στα 1400. ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ και ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ δείχνουν να είναι τα δυο αλόγα με τις περισσότερες πιθανότητες επικράτησης. Ο πρώτος κέρδισε το δεύτερο με 5 μήκη διαφορά στην κοινή τους κούρσα αλλά ο δεύτερος στην επόμενη συμμέτοχη του έβγαλε ματιά. ΜΠΡΑΙΤ ΠΡΟΣΠΕΡ είναι το άλογο που έκλεψε τις εντυπώσεις στις πρόβες αλλά ανήκει σε μια προπόνηση και μια γενεολόγια που δίνει δυνατές δουλείες στις προπονήσεις αλλά δεν βγαίνουν πάντα στη κούρσα.

5 ιπποδρομία
Ίσως η πιο ενδιαφέρον στοιχημάτιζα κούρσα αφού όλες οι διαγωνιζόμενες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Ειδικά από τα πολύπλοκα χωρίς υπερβολή δεν σβήνει καμία. Ο στάβλος τον ΚΟΥΙΝΣ ΓΟΥΕΙ κατεβαίνει με δυο πολύ δυνατές υποψήφιες. ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ και ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ αν δεν βρουν εμπόδια στο δρόμο τους λόγο των πολλών συμμέτοχων θα θέσουν γερή υποψηφιότητα νίκης. ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑΡΙΝΑ που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα αλλά και η ατυχή ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ που έτρεξε πολύ καλά σε προηγούμενες κούρσες της και θα οδηγήσει έχουν και αυτές με την σειρά τους ακέραια τύχη. Επαναλαμβάνουμε δεν σβήνει καμία.

6 ιπποδρομία
Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα κούρσα των φοράδων έρχεται το έπαθλο Λευκού πύργου. Θαυμαστής του αλόγου που ακούει στο όνομα ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ θα του ξανά δώσω την πρώτη τύχη. Τα αλόγα του στύλου δείχνουν οι κυριότεροι αντίπαλοι του αν και ο συγκεκριμένος σταύλος τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει πολλές αγωνίστηκες μεταπτώσεις. ΑΤΡΕΙΓΙΟΥ αν συνέλθει έχει τα φόντα να τους συναγωνιστή.

7 ιπποδρομία
Και εδώ πάλι θα ξανά προτείνουμε τον ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ που είναι σίγουρο πως αν δεν έμενε τόσο πίσω στην τελευταία του συμμέτοχη το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δυνατές εμφανίσεις αλλά και την ποιότητα έχει και το άλλο άλογο του σταυλου ο ΕΝΣΑΙΝ. Αν και πάλι θα επαναλάβω πως τα αλόγα του σταυλου δεν δείχνουν σταθερότητα τον τελευταίο καιρό. ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ έτρεξε πολύ καλά από το ρεπο και μπορεί να το ξανά κάνει.