logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Λίγες αλλά… επικίνδυνες!
 14/7/2019

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα με μόλις 5 ελληνικές ιπποδρομίες. Το πρόγραμμα το συμπληρώνει μια κούρσα από την Αφρική που μπαίνει πρώτη με εκκίνηση στης 17:35. Μοναδικό ίσως ενδιαφέρον το τετραπλό στην 3 ιπποδρομία που μεταφέρονται 7.588 ευρώ.

Ανάλυση από τον Αλέξη Νικολακάκο

1 ιπποδρομία
Σε μια διαδρομή 1200 μέτρων για μεδεν ίππους απευθύνεται η πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος που είναι πραγματικά γρίφος. Έξι από τους δεκατρείς κάνουν ντεμπούτο και απο τους τρεγμενους κανένας δεν έχει δείξει μέχρι τώρα κάτι σπουδαίο. Με βάση το πρωϊνό παιχνίδι και τα εκεί προγνωστικά μεγάλη αναφορά γίνεται στους FOREST JUMP(9) MASTER DANCER(11)COSMIC CUTTER(1) και PRAISE SINGER(12). Παιχνίδι δείχνει να παίρνει και το (6) ALMA MATER. Προσοχή και στον COUNT DE MONET (3) που έκανε ντεμπούτο φαβορί σε ανώτερη κλάση αλλα έχει μεγάλο ρεπό.

2 ιπποδρομία
Η τελευταία εμφάνιση του ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ (1) δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Και από το δικό του τέμπο θα εξαρτηθει και η τύχη των υπολοίπων. Αν αποφασίσει να πάει γρηγορά αποκτά πλεονέκτημα ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ αν όχι οι δυο γρήγοροι που έρχονται από σπουδαίες εμφανίσεις μπορούν να τον πλαισιώσουν.

3 ιπποδρομία
Με προίκα τα 7500 χιλιάρικα του τζακποτ στο τετραπλό θα διεξαχθεί η τρίτη ιπποδρομία. Πολλές οι συμμέτοχες (9) και πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κούρσα αφού πολλές απο τις συμμετέχοντες έχουν τύχη ακόμη και για το καλύτερο. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ έδειξε πανέτοιμη στην τελευταία της συμμέτοχη και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Ματιά έβγαλε με το φινις της σε αδύνατο βέβαια όμιλο η ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ που τρέχει άδεια σήμερα και αν ξεκινήσει καλά μπορεί. ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ τώρα σε καλύτερη για αυτήν απόσταση και πάντα σε εκρηκτική φόρμα. Απο τις υπόλοιπες ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ αν οδηγήσει ανενόχλητη και ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ που έχει την ποιότητα έχουν τύχη και για το καλύτερο.

4 ιπποδρομία
Με μια κούρσα χωρίς δάφνες ποιότητας συνεχίζεται το πρόγραμμα. Φοράδα της αναμέτρησης ΤΑΛΙΚΟΥΑ (6) αν ξεκινήσει καλά έχει τον πρώτο λόγο. Ολοι έχουν τύχη αφού κανένας δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο. Τα μέτρα ίσως ευνοούν περισσότερο το ΜΙΝΩΑ (3). Ποιότητα έχει και ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥ(2) αλλά δεν ξέρουμε αν σήμερα την δείξει.

5 ιπποδρομία
Μεγάλο φαβορί αναμένεται να κατεβεί ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ (6) κάτι που ειχε συμβεί και στην τελευταία του κούρσα. Αυτή την φορά μάλλον θα δικαιωσει τις προσδοκίες. Έχει πάει πολύ καλά στις δουλείες και βρίσκει εάν όμιλο στα μέτρα του. Μεγάλο ερωτηματικό της κούρσας είναι η συμπεριφορά των δυο σπρίντερ. Ο ένας έρχεται από μεγάλο ρεπό και μάλλον προσεκτική εκγύμναση και ο άλλος από επίσης οκτάμηνο ρεπό και κενά στην προπόνηση του. Αυτό δίνει το δικαίωμα σε όλους να ελπίζουν και ιδιαίτερα στον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ.

6 ιπποδρομία
Δυο τα ερωτηματικά στην τελευταία κούρσα του προγράμματος. Το πρώτο είναι το αν θα βρει ευνοϊκή διαδρομή ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ. Αν αυτό συμβεί έχει την ποιότητα να τους κερδίσει. Το δεύτερο είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ. Η τελευταία του κούρσα ήταν απογοητευτική. Έχει πάει καλά στις πρόβες και αν παρουσιαστεί όπως πρέπει έχει και αυτός την ποιότητα να τους συναγωνιστεί. Σταθερός ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ δεν θα λείπει από την άφιξη. Σε φόρμα ο ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝ ΧΕΡ στο ταμπλό και στις 4 τελευταίες του συμμέτοχες.