logo as
   [955] ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-0  [954] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ 0-3  [953] ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχεται χρήμα!
 29/9/2019

Έξι ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από το Μαρκόπουλο, όπου σίγουρα ξεχωρίζει το κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως. Ανοιχτές οι περισσότερες διαδρομές, κάτι που σίγουρα μπορεί να προσφέρει αρκετά κέρδη στους νικητές.

Το ΣΚΟΡ6 παίζεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ4, από την 3η μέχρι την 6η ενώ διεξάγεται και ΣΚΟΡ3, από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στα 1400 μέτρα, ο ΝΤΑΓΚΟΝΕΤ μπορεί με το φίνις του να περάσει πρώτη την τελική γραμμή. Αντίπαλος ο ΚΟΜΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΤΖΙΟ ενώ δεν αγνοείται και ο ΡΕΒΑΜΠ.

2η ιπποδρομία
Αρκετά ανοιχτή κούρσα στα 1100 μέτρα, παρά τις λίγες συμμετοχές, με μια πρώτη εκτίμηση στον ΑΠΗΛΙΝΓΚ ενώ από κοντά μπορεί να είναι οι ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΑΡΛΟ. Για την έκπληξη, παίζεται και ο ΤΖΑΪΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ.

3η ιπποδρομία
Η αρχική ταχύτητα του ΓΚΟΛΝΤΕΝ μπορεί να αποβεί καθοριστική για την εξέλιξη της κούρσας, με τον ΚΟΜΠΡΑΪΖ να είναι ο κύριος αντίπαλος. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΦΑΟΥΣΤΟ.

4η ιπποδρομία
Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ αποτελεί ίσως ένα από τα στηρίγματα της ημέρας και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Κυριότερος αντίπαλος ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝ ΔΕΝΑΙΤ. Για τις πίσω θέσεις, αξιόλογες πιθανότητες έχουν οι ΕΛΑΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤΙ, ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ.

5η ιπποδρομία
Οχτώ άλογα για την κούρσα του κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως και όλα φαντάζουν ανοιχτά και δύσκολα για την πρόβλεψη, πόσο μάλλον για τα πολύπλοκα στοιχήματα. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ ενώ και ο ΕΝΣΑΪΝ έχει δυνατό φίνις για να απειλήσει. Δεν αμελούνται και οι ΝΤΑΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ, ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

6η ιπποδρομία
Για την τελευταία ιπποδρομία, ο ΦΛΑΣ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ μαζί με τον ΓΟΥΪΝΝΕΡ ΜΟΥΣΗΣ είναι οι δυο κύριοι αντίπαλοι για την νίκη αλλά από κοντά μπορεί να είναι και οι ΡΕΘΥΜΝΙΑΝ ΓΚΟΛΝΤΥ και ΑΛΛΕΪΦΑ.