logo as
   [121] ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ - ΚΙΟΤΟ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ανοιχτές διαδρομές!
 13/10/2019

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΦΑΟΥΣΤΟ, ΤΖΙΑΡΙΝΟ, ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ και ΛΟΒΙΝΑ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με τη πρώτη να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΚΟΜΜΑΝΤΙΝΓΚ, ΓΟΥΪΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ, από κοντά ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΦΛΑΞ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΚΟΥΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ, ΝΤΑΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, η ΑΛΕΪΦΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΓΚΛΟΟΥ ΙΝ ΔΕ ΝΤΑΡΚ, ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, ΜΟΙΤΥ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΝΕΪΣΑΝ, ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με δέκα ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ, από κοντά ο ΣΟΥΪΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ, ΤΑΝΤΑΡΑΚ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η κούρσα και στα 1200 μέτρα, η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Από κοντά και η ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΣΠΑΡΤΗ, ΓΚΟΛΝΤ ΤΖΑΣΜΙΝ.