logo as
   [998] ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ Final 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 3/11/2019

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το πρώτο ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 1η μέχρι και την 4η και το δεύτερο από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην πρώτη κούρσα και στα 1200 μέτρα, με έξι συμμετοχές, η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ δείχνει να έχει το προβάδισμα, εξασφαλίζοντας και ισχυρή ίππευση ενώ ακολουθούν οι ΣΑΦΦΑΧ, ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ και ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ.

Στην δεύτερη διαδρομή για τα 1400 μέτρα, η προτίμηση μας θα πάει στον ΝΤΑΓΚΟΝΕΤ, ακολουθεί ο ΦΡΕΝΤΣΜΑΝ ΚΡΗΚ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΦΕΙΔΙΑΣ, ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ.

Στην τρίτη κούρσα και στα 1100 μέτρα, ο ΑΛΛΕΙΦΑ μπορεί να φτάσει στην νίκη. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΑΚΤΑΑΜ, ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ, ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην τέταρτη διαδρομή και στα 1400 μέτρα, ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ αν φύγει καλά στην εκκίνηση, έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, κύριος αντίπαλος ο ΣΗΣΑΙΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ, ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ.

Στην 5η ιπποδρομία, ο ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ, ΣΟΥΙΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ, ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ.

Στην 6η κούρσα και στα 1100 μέτρα, αρκετοί ίππποι έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη και η διαδρομή δείχνει πολύ «ανοιχτή». Η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΙΖ, ΛΑΙΤ ΦΟΡΣ και ΦΛΟΟΥΝΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ.

Στην 7η κούρσα, στα 1400 μέτρα και πάλι, ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ και ΑΠΓΚΡΕΙΝΤ λογικά θα δώσουν την μεγάλη μάχη για την νίκη. Στα πολύπλοκα στοιχήματα και για την έκπληξη παίζεται ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ ενώ δεν αγνοείται και ο ΑΛΑΝΑΡΙ.

Τέλος, στην 8η διαδρομή, ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ δείχνει το τελευταίο διάστημα σταθερότητα στην απόδοση του κα μπορεί να φτάσει στην νίκη. Από κοντά και οι ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΦΑΟΥΣΤΟ ενώ για την έκπληξη παίζεται και ο ΝΕΙΣΑΝ.