logo as
   [127] ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΟΛΙΒΕΙΡΕΝΣΕ 1-0  [128] ΡΟΓΚΑΣΚΑ - ΑΣΚ ΜΠΡΑΒΟ 1-0  [125] ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-1  [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Λίγες αλλά… καλές!
 10/11/2019

Το ΣΚΟΡ6 παίζεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, το ΣΚΟΡ4, από την 3η μέχρι την 6η ενώ διεξάγεται και ΣΚΟΡ3, από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στα 1200 μέτρα, ο ΧΑΑΝΤΕΦ μπορεί με το φίνις του να περάσει πρώτη την τελική γραμμή. Αντίπαλος ο ΦΟΞ ΧΑΠΠΥ ενώ δεν αγνοείται και ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ.

2η ιπποδρομία
Αρκετά ανοιχτή κούρσα στα 1000 μέτρα, με μια πρώτη εκτίμηση στον ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ ενώ από κοντά μπορεί να είναι οι ΑΛΑΝΑΡΙ, ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ. Για την έκπληξη, παίζεται και ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ.

3η ιπποδρομία
Η αρχική ταχύτητα του ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ μπορεί να αποβεί καθοριστική για την εξέλιξη της κούρσας, με τον ΕΝΣΑΙΝ να είναι ο κύριος αντίπαλος. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΝΕΙΣΑΝ, ΦΕΝΖΑΛ.

4η ιπποδρομία
Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΙΓΚΕΡ αποτελεί ίσως ένα από τα στηρίγματα της ημέρας και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Κυριότερος αντίπαλος ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ. Για τις πίσω θέσεις, αξιόλογες πιθανότητες έχουν οι ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ.

5η ιπποδρομία
Όλα φαντάζουν ανοιχτά και δύσκολα για την πρόβλεψη, πόσο μάλλον για τα πολύπλοκα στοιχήματα. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ ενώ και ο ΜΑΙΚΡΟΝΑΙΖ έχει δυνατό φίνις για να απειλήσει. Δεν αμελούνται και οι ΜΠΟΡΕΛΙ, ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ.

6η ιπποδρομία
Για την τελευταία ιπποδρομία, η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ μαζί με την ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΙΝΟΥΝΑ είναι οι δυο κύριοι αντίπαλοι για την νίκη αλλά από κοντά μπορεί να είναι και οι ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ, ΣΤΑΡΡΥ.