logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Εξαιρετικό πρόγραμμα!
 17/11/2019

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα από το Μαρκόπουλο, όπου έχουμε την διεξαγωγή εννιά ιπποδρομιών, με λίγα στηρίγματα κάτι που σημαίνει ότι ειδικά τα πολύπλοκα στοιχήματα κρύβουν… χρήμα.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΙΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΦΑΟΥΣΤΟ, ΕΛΕΓΚΑΝΤΥ ΜΠΑΟΥΝΤ και ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1000 μέτρα, οι πρωτοεμφανιζόμενες ΧΙΚΑΓΙΑ και ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με τη πρώτη να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ, ΓΟΥΪΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ, από κοντά η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ, ΑΛΛΕΙΦΑ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΤΖΑΙΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ, ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΤΑΝΖΑ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΛΕΙΚ, ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ, ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, για το κύπελλο Κενταύρων, ο ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΖ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΦΛΟΟΥΝΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ να μπορεί να απειλήσει.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με εννιά ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΣΗΣΑΙΝΤ ΝΤΡΗΜ, από κοντά ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1800 μέτρα, ο ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΦΛΑΞ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ, ΤΑΟΥΑΛΗΦ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, η ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με την ΑΛ ΧΑΜΝΤ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, ΑΠΓΚΡΕΙΝΤ.