logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβει εκπλήξεις!
 1/12/2019

Οχτώ ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο, όπου λίγα είναι τα πολύ μεγάλα φαβορί και για ακόμα μια φορά, οι περισσότερες κούρσες υπόσχονται χρήμα στους νικητές.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η ΛΟΒΙΝΑ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΕΛΕΣΑ, ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 4200 μέτρα, ΤΑΟΥΑΛΗΦ και ΠΑΜΠΛΟ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με τον πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, ΦΛΑΞ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΓΚΡΕΙΤ ΝΤΙΦΕΝΤΕΡ, από κοντά ο ΑΙΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΦΛΟΟΥΝΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ, ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΜΟΙΤΥ, ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ΔΕ ΝΤΡΗΜ, ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ και ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΝΕΙΣΑΝ, ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με επτά ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΣΑΦΦΑΧ, από κοντά ο ΑΛΛΕΙΦΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΧΟΛΥ ΜΠΡΗΖ, ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΛΑΙΚ, ΑΓΓΕΛΟΣ.