logo as
   [222] ΜΠΟΥΤΣΕΟΝ - ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Τζακ-Ποτ στο ΣΚΟΡ6!
 8/12/2019

Με το έπαθλο Πηλίου να ξεχωρίζει στην 8η ιπποδρομία αλλά και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ6 που αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ, διεξάγονται σήμερα εννιά κούρσες στο Μαρκόπουλο.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΙΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ΑΜΠΥΦΕΡΒΑΙΝ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, οι ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ και ΚΟΜΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΤΖΙΟ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με το πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΧΑΑΝΤΕΦ, ΤΖΩΡΤΖ ΦΟΡΜΠΥ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη ΙΤΣΑΠΦΟΡΓΚΡΑΜΠΣΝΑΟΥ, από κοντά η ΔΕ ΜΗΤΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΙΡΜΠΟΥΣ, ΜΠΟΜΠΙΟ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ, ΝΤΑΙΑΜΟΝΤ ΚΑΡΛΟ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ, ΑΛΑΝΑΡΙ, ΑΣΤΕΡΙΩΝ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΚΟΒΕΡ ΤΖΑΡΤΖ πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά αν τον ευνοήσει η διαδρομή και να σημειώσει την έκπληξη. Ίσως ο ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ να μπορεί να απειλήσει. Από κοντά και οι ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ, ΜΑΪΚΡΟΝΑΙΖ.

7η ιπποδρομία
Σε αυτήν την κούρσα ίσως υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί και η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ. Από κοντά ο ΔΕ ΝΤΡΗΜ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΧΑΙΤΑΙΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΙΖΒΕΣΤΙΑ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1300 μέτρα για το έπαθλο Πηλίου, ο ΑΤΡΕΙΓΙΟΥ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ ενώ παίζονται αρκετά για τις πίσω θέσεις και οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΙΚ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ κρίνεται ικανός για νίκη, με τον ΕΛΕΓΚΑΝΤΥ ΜΠΑΟΥΝΤ να είναι κοντά στην άφιξη. Δεν αγνοούνται και οι ΜΠΟΜΠΣΕΥ ΜΠΕΙ, ΤΖΑΪΑΝΤ ΤΡΕΖΟΥΡ.