logo as
   [875] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΕΛΣΙΝΚΙ 1-0  [874] ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ 1-0  [868] ΜΙΚΕΛΙΝ ΠΑΛΟΛΙΓΙΑΤ - ΓΙΠΟ 1-1  [870] ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΧΕΜΠΑΡ ΠΑΖΑΡΝΤΖΙΚ 2-0  [865] KTΠ - ΑΚΑΤΕΜΙΑ 3-1  [866] ΓΙΑΠΣ - ΣΑΛΠΑ 1-2  [864] ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 15/12/2019

Ένα ακόμα σπουδαίο πρόγραμμα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, με εννιά ανοιχτές διαδρομές που σίγουρα θα προσφέρουν θέαμα αλλά και σημαντικά κέρδη στους νικητές.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ, ΜΥΘΟΛΟΤΖΙΚΑΛ και ΜΠΑΖΟΥΛΑ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, η ΧΙΚΑΓΙΑ έδειξε στο ντεμπούτο της εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει δεύτερη διαδοχική νίκη. Από κοντά η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΛΟΒΙΝΑ, ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη ΧΟΛΥ ΜΠΡΗΖ, από κοντά ο ΣΗΣΑΙΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΙ, ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΤΟΛΟΥΝΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΝΕΙΤΣΟΥΡΟΠΑΘ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΧΑΑΝΤΕΦ, ΦΩΣΦΟΡ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ, ΚΥΛΛΑΤΣΥ ΠΡΙΝΣΕΣ, ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως η ΣΠΑΡΤΗ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ, ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με οχτώ ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στην ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ, από κοντά η ΙΤΣΑΠΦΟΡΓΚΡΑΜΠΣΝΑΟΥ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1575 μέτρα, ο ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΓΚΟΛΝΤ ΤΖΑΣΜΙΝ, ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, ο ΑΠΓΚΡΕΙΝΤ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τον ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ, ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.