logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ανοιχτές διαδρομές!
 22/12/2019

Οχτώ ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο, όπου λίγα είναι τα πολύ μεγάλα φαβορί και για ακόμα μια φορά, οι περισσότερες κούρσες υπόσχονται χρήμα στους νικητές.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η ΠΟΖΙΤΙΒ ΛΑΙΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στις προπονήσεις και μπορεί να διεκδικήσει την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΙΓΛΗ, ΜΑΤΖΑΡΡΑ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ και ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με τη πρώτη να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ, ΚΑΛΑ ΣΒΕΒΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΡ, από κοντά ο ΜΑΙΚΡΟΝΑΙΖ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ, ΤΖΙΑΡΙΝΟ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΑΙΡΙΣ ΜΠΡΗΖ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΑΑΡΒΑΚΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΙΤΣ ΜΠΗΝ ΝΟΟΥΤΝΙΤ, ΣΟΥΙΝΛΕΙ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ, ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ, ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ και ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΙΤ, ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΥ.

7η ιπποδρομία
Σε αυτήν την κούρσα υπάρχει ένα ισχυρό φαβορί. Φυσικά πρόκειται για τον ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ που έχει κερδίσει όλους τους σημερινού αντιπάλους. Ο ΑΤΡΕΙΓΙΟΥ από κοντά ενώ πιο πίσω έρχονται οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΝΕΙΣΑΝ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η κούρσα και στα 1300 μέτρα, η ΔΕ ΜΗΤΕΡ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό της. Από κοντά και ο ΜΠΟΜΠΙΟ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΤΑΡΑΓΚΟΝ.