logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τεράστιο το ενδιαφέρον!
 29/12/2019

Οχτώ ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο, όπου λίγα είναι τα πολύ μεγάλα φαβορί και για ακόμα μια φορά, οι περισσότερες κούρσες υπόσχονται χρήμα στους νικητές με τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ6.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 6η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΕΚΛΕΚΤΩΡ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΚΑΝΤΕΟ, ΡΑΜΙΕΛ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ και ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με την πρώτη να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ, ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΤΑΟΥΑΛΗΦ, από κοντά ο ΚΟΜΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΤΖΙΟ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ, ΔΕ ΜΗΤΕΡ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ έχει την ποιότητα για να πετύχει την πρώτη του νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΤΟΥΛΟΥΝΑ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ, ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1800 μέτρα, ο ΟΥΡΜΠΑΛ ΣΟΟΥΛ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ, ΑΠΓΚΡΕΙΝΤ, ΧΟΝΕΙ ΦΡΕΝΤ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ και ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΦΑΟΥΣΤΟ, ΚΡΙΣΤΑΛ ΝΤΑΝΖΑ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με δέκα ίππους στα 1300 μέτρα, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ, από κοντά ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΠΗΛΙΝΓΚ, ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΛΑΙΚ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η κούρσα και στα 1100 μέτρα, η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΙΝΟΥΝΑ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Από κοντά και η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΣΑΦΦΑΧ, ΤΑΛΙΚΟΥΑ.