logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβει παγίδες!
 5/1/2020

Λίγες οι κούρσες σήμερα από τον Μαρκόπουλο, με έξι διαδρομές που πάντως δείχνουν οι περισσότερες ανοιχτές και χωρίς το μεγάλο φαβορί, κάτι που σημαίνει ότι κρύβει παγίδες.

Το ΣΚΟΡ6 παίζεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, το ΣΚΟΡ4, από την 3η μέχρι την 6η ενώ διεξάγεται και ΣΚΟΡ3, από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στα 1200 μέτρα, η ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΙ μπορεί με το φίνις της να περάσει πρώτη την τελική γραμμή. Αντίπαλος η ΕΛΕΣΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΜΠΕΣΑΝΤ, ΚΥΛΛΑΤΣΥ ΠΡΙΝΣΕΣ.

2η ιπποδρομία
Αρκετά ανοιχτή κούρσα στα 1200 μέτρα, με μια πρώτη εκτίμηση στον ΧΑΑΝΤΕΦ ενώ από κοντά μπορεί να είναι οι ΙΤΣΑΠΦΟΡΓΚΡΑΜΠΣΝΑΟΥ. Για την έκπληξη, παίζεται και ο ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ.

3η ιπποδρομία
Η αρχική ταχύτητα του ΕΚΛΕΚΤΩΡ μπορεί να αποβεί καθοριστική για την εξέλιξη της κούρσας, με την ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ να είναι ο κύριος αντίπαλος. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΟΡΝΤΕΡ ΟΦ ΜΕΡΡΙΤ, ΣΙΡΙΟΥΣ ΤΖΟΚΙΝ.

4η ιπποδρομία
Όλα φαντάζουν ανοιχτά και δύσκολα για την πρόβλεψη, πόσο μάλλον για τα πολύπλοκα στοιχήματα. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ ενώ και ο ΣΗΣΑΙΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ έχει δυνατό φίνις για να απειλήσει. Δεν αμελούνται και οι ΣΤΥΛΙΑΝΕΚΚΟΣ, ΕΞΤΡΙΜΛΥ.

5η ιπποδρομία
Ο ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ δείχνει ισχυρός και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Κυριότερος αντίπαλος ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ. Για τις πίσω θέσεις, αξιόλογες πιθανότητες έχουν οι ΝΑΣΜΙ, ΜΠΑΖΟΥΛΑ.

6η ιπποδρομία
Για την τελευταία ιπποδρομία, η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ μαζί με την ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΙΝΟΥΝΑ είναι οι δυο κύριοι αντίπαλοι για την νίκη αλλά από κοντά μπορεί να είναι και οι ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ, ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ.