logo as
   [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Final 2-2  [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ Final 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

«Επικίνδυνες» διαδρομές!
 12/1/2020

Επτά ιπποδρομίες σήμερα από τον Μαρκόπουλο, όπου μπορεί οι συμμετοχές να μην είναι πολλές αλλά δεν υπάρχουν τα πολύ μεγάλα φαβορί και σίγουρα οι εκπλήξεις καιροφυλαχτούν.

Το ΣΚΟΡ3 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 3η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η και το ΣΚΟΡ6 από την 2η μέχρι και την 7η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στις δοκιμές και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη την σταδιοδρομία του. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ, ΑΜΠΙΕΝΤ, ΤΟΥΛΟΥΝΑ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, ΚΟΜΠΡΑΙΖ και ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με το πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ, ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΤΑΝΖΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη ΔΕ ΜΗΤΕΡ, από κοντά η ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΙΤΣΑΠΦΟΡΓΚΡΑΜΠΝΣΑΟΥ, ΛΕΙΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΑΟΥΣΤΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΠΑΡΤΥ ΤΑΙΓΚΕΡ, ΚΑΡΟΝ ΣΙΤΥ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΑΓΓΕΛΟΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΕΡ, ΟΡΚ, ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ και ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται και οι ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, ΜΑΝΟΥΣΟΝ.

7η ιπποδρομία
Τέλος, πολύ ανοιχτή διαδρομή με οχτώ ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ, από κοντά ο ΕΝΣΑΙΝ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΙ, ΟΥΡΜΠΑΛ ΣΟΟΥΛ.