logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 19/1/2020

Πρόγραμμα εννιά ιπποδρομιών από τον Μαρκόπουλο, με λίγες κούρσες να έχουν το μεγάλο φαβορί που να ξεχωρίζει για να στηριχτεί κάποιος. Ανοιχτές λοιπόν διαδρομές που μπορούν να προσφέρουν πολλά κέρδη.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελείται και ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ που μπορεί να απειλήσει.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1100 μέτρα, η ΔΕ ΜΗΤΕΡ φαντάζει κοντά στην νίκη, με τον ΧΑΑΝΤΕΦ να είναι αυτός που μπορεί να την κοντράρει. Δεν αμελούνται και οι ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ, ΜΠΟΜΠΙΟ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΣΙΡΙΟΥΣ ΤΖΟΚΙΝ, από κοντά ο ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤ, ΠΟΖΙΤΙΒ ΛΑΙΤ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΤΟΥΛΟΥΝΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει μια ακόμα νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ. Για την έκπληξη μπορούν οι ΦΙΛΟΣΟΦ, ΑΛΑΝΑΡΙ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΣΗΣΑΙΤΝ ΝΤΡΗΜΕΡ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΕΚΚΟΣ, ΠΑΜΠΛΟ.

6η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με εννιά ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΦΑΟΥΣΤΟ, από κοντά ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΙ ΦΟΡ ΜΗ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΑΠΛΗΚΤΟΝ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής. Σε φουλ φόρμα ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ από κοντά και οι ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΙΤ, ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΦΕΝΙΣΑΣ ΚΟΥΚ, ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, με την ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ να είναι κοντά. Δεν αγνοούνται και οι ΠΙΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ.