logo as
   [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ 1-1  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ Final 2-3  
 
 
 
 
 
 
 

Ελκυστικό πρόγραμμα!
 1/3/2020

Ένα ακόμα σπουδαίο πρόγραμμα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, με εννιά ανοιχτές διαδρομές που σίγουρα θα προσφέρουν θέαμα αλλά και σημαντικά κέρδη στους νικητές.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΠΑΜΠΛΟ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΛΛΕΙΦΑ, ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΚΑΝΤΕΟ έδειξε στο ντεμπούτο του εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΦΑΙΝΤΧΟΡΤΝ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΜΠΟΥΡΓΚΧΑΝ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στη ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ , από κοντά η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΣΠΑΡΤΗ, ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΡΑΣΚ ΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΙ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΤΕΙΤ ΜΠΛΟΥ, ΣΚΑΙ ΦΛΑΙΕΡ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ, ΜΠΟΜΠΙΟ, ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΙ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΖΕΙΝ ΝΤΑΝΤΥ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ, ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με έξι ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ, από κοντά ο ΦΡΕΝΤΣΜΑΝ ΚΡΗΚ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΝΤΑΤΣΜΑΝ ΟΥΑΝ, ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΦΕΝΖΑΛ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΜΙΡΜΠΟΥΣ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, ο ΑΛΑΝΑΡΙ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τον ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΛΑΙΚ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ, ΤΖΙΑΡΙΝΟ.