logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Για πολλά κέρδη!
 8/3/2020

Αξιόλογο και πάλι πρόγραμμα από το Μαρκόπουλο, με εννιά διαδρομές που δείχνουν ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα και λογικά οι νικητές ειδικά στα πολύπλοκα στοιχήματα θα πληρωθούν καλά.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 9η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 2η μέχρι και την 5η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 6η μέχρι και την 9η ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η ΚΑΤΕΛΙΝΑ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται και οι ΑΙΓΛΗ, ΑΝΤΙΟΠΗ και ΠΟΖΙΤΙΒ ΛΑΙΤ που μπορούν να απειλήσουν.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1800 μέτρα, ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ φαντάζει κοντά στην νίκη, με τον ΕΝΣΑΙΝ να είναι αυτός που μπορεί να κοντράρει. Δεν αμελούνται και οι ΑΛΑΝΑΡΙ, ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ, από κοντά ο ΚΟΝΤΙ ΚΙΝΓΚ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΟΛΥΜΠΙΚ ΣΠΙΡΙΤ, ΝΤΑΠΠΕΡ ΝΤΑΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ έχει την ποιότητα για να πετύχει την πρώτη του νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ. Για την έκπληξη μπορούν οι ΕΚΛΕΚΤΩΡ, ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΟΥΡΜΠΑΛ ΣΟΟΥΛ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ΟΡΚ, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ.

6η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με επτά ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ, από κοντά η ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΑΠΛΗΚΤΟΝ ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής. Σε φουλ φόρμα ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ από κοντά και οι ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ, ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1100 μέτρα, ο ΜΙΡΜΠΟΥΣ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΕΣΠΟΥΑΡ ΠΑΡΦΕ, ΣΕΡ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

9η ιπποδρομία
Τέλος στην 9η ιπποδρομία, ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΙΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, με την ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ να είναι κοντά. Δεν αγνοούνται και οι ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΖΑΣΜΙΝ, ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ.