logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Tζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6
 28/9/2020

Ένα ακόμα σπουδαίο πρόγραμμα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, με οχτώ ανοιχτές διαδρομές που σίγουρα θα προσφέρουν θέαμα αλλά και σημαντικά κέρδη στους νικητές ενώ υπάρχει και τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6 που θα μοιράσει περισσότερα από 40.000 ευρώ.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, η ΑΝΤΙΟΠΗ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΜΠΑΡΑΚΑ ΡΟΚΣ, ΜΠΕΙ ΓΟΥΟΤΣΙΝΓΚ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΛΑΝΑΡΙ, ΤΑΛΙΚΟΥΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ , από κοντά ο ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΙ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ, ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΚΟΝΤΙ ΚΙΝΓΚ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΑΜΠΙΕΝΤ, ΓΟΥΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις και να κάνει την έκπληξη. Από κοντά και οι ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, ΣΑΙΝΙΝΓΚ ΑΡΜΟΡ, ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΛΟΡΝΤ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΚΑΖΜΕΡ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΦΑΟΥΣΤΟ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΜΙΡΜΠΟΥΣ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ.

7η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με πέντε ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΝΕΙΣΑΝ, από κοντά ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΙΓΚΕΡ ενώ δεν αγνοούνται και ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ.

8η ιπποδρομία
Τέλος, στην 8η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ, ΣΑΦΦΑΧ.