logo as
   [172] ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ 2-0  [170] ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΚΙΟΤΟ 0-1  [171] ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΤΟΚΙΟ 0-3  [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ 1-2  [176] ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ - ΣΕΟΥΛ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Με φαβορί και… εκπλήξεις!
 6/6/2023

Πρόγραμμα επτά ιπποδρομιών διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο. Αμιγώς ελληνικές όλες οι διαδρομές όπου υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά καιροφυλαχτούν και εκπλήξεις που θα κάνουν την διαφορά στις αποδόσεις.

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ το ΣΚΟΡ3 παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΚΑΠΙΤΑΛ ΟΦΕΝΣ, ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1575 μέτρα, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη με κυριότερο αντίπαλο τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με τον ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ, ΧΑΝΜΠΟΥΡΙ ΝΤΡΗΜΣ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΜΠΛΑΝΤΓΟΥΪΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Από κοντά και ο ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΕΝΚΙΝΤΕΛ, ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΦΑΙΑΚΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΡΑΝΤΑΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΚΑΝΟΝ ΜΠΡΙΓΚΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΑΛΑΑΣΕΛ, ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ.