logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα η Βαλερένγκα
 29/7/2014

Αναφορικά με την προϊστορία, πέρσι οι δυο πλευρές δεν συναντήθηκαν αλλά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια (2009-2012) δεν είχε υπάρξει ισοπαλία στο γήπεδο της Βαλερένγκα, με δυο νίκες της γηπεδούχου ομάδας και δυο της φιλοξενούμενης.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Σταμάτησε το εντός έδρας αήττητο της Στρομσγκόντσετ η ομάδα του Κιέτιλ Ρέκνταλ επικρατώντας 2-0 την περασμένη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 14’ με τον Γκαγιάς Ζαΐντ, διπλασίασε τα τέρματά της στο 19’ με τον Κιάρτανσον, ο οποίος μάλιστα έχασε πέναλτι (άουτ) στο 58’. Ενθουσιασμένος ο 45χρονος τεχνικός από την εμφάνιση, έκανε λόγο για διεκδίκηση της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Δεν αναφέρονται νέα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ καλύφθηκαν κάποιες από τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Χιτσκοκικό φινάλε επεφύλαξε στους οπαδούς της η ομάδα του Μπομπ Μπράντλι, καθώς πήρε προβάδισμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την μπραν στο 90+1’ με τον Χόιλαντ και εκεί που πανηγύριζαν παίκτες και οπαδοί, έμεινε εκτεθειμένοι στα μετόπισθεν, δεχόμενοι την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Μεσοβδόμαδα πάντως, πήρε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπόντο Γκλιμτ με 2-0 και θα αντιμετωπίσει εντός τη Χάουγκεσουντ. Χωρίς νέα προβλήματα.

Εκτίμηση
Βαλερένγκα-Στάμπαεκ 1-1 (Η-Τ)





Βαθμολογία 2024