logo as
   [161] ΙΤΟΥΑΝΟ - ΟΠΕΡΑΡΙΟ 0-1  [162] ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Με τον τίτλο του φαβορί
 31/7/2014

ΣΑΡΑΓΕΒΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Παρά την απρόσμενη ήττα στον πρώτο αγώνα από την Χάουγκεσουντ, η Σατάγιεβο έδωσε απαντήσεις στην ρεβάνς και επικρατώντας στη Νορβηγία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πέμπτη παρουσία της στην τελευταία εξαετία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους.

Οι Βόσνιοι αποδέχονται τον ρόλο του αουτσάιντερ όπως δεν δίστασε να παραδεχτεί ο σκόρερ στη Νορβηγία, Οκιτς. «Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί. Παίζει σε καλύτερη λίγκα και έχουν στα πόδια τους καλά και δύσκολα ματς». Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπερμπέροβιτς, αμφίβολοι οι Τοντόροβιτς, Βουσαλάνιν (μέσοι).

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Η Σαράγιεβο ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Σαράγιεβο αλλά στην ρεβάνς επικράτησε 3-1 της Χάουγκεσουντ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Για τρίτη σερί χρονιά (και τέταρτη συνολικά), ο Ατρόμητος ρίχνεται στην μάχη της Ευρώπης με την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Πέρυσι κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, όπως και στα πλέι οφ.

Αμφίβολος δίνεται ο λογιζόμενος ως βασικός μέσος Χαβιέ Ούμπιδες. Απέκτησε τους Γκορμπόνουφ , Ενγκουέ, Κούρος, Τάτος, ενώ αποχώρησαν οι Σηφάκης, Φωτάκης και ο Παπαδόπουλος.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ
Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε πέρυσι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Άλκμααρ (1-3, 2-0).

Εκτίμηση
Σαράγεβο-Ατρόμητος 2