logo as
   [106] ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ Half 1-0  [112] ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1-0  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ 0-1  [107] ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΟΡΝ 1-1  [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ 3-0  [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ 0-3  [105] ΙΣΤΡΑ 1961 - ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ Half 3-0  [101] ΑΛ ΧΙΛΑΛ - AΛ ΦΑΤΕΧ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Παιχνίδι-κλειδί…
 23/10/2014

ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
· Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα 11 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ (συν το Ουέφα), μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
· Η Φιορεντίνα μαζί με τις Ιντερ και Λέγκια Βαρσοβίας είναι οι μοναδικές ομάδες των ομίλων που μετά από δυο ματς έχουν έξι βαθμούς και μάλιστα χωρίς αν δεχτούν γκολ.

ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Η ήττα στη Γαλλία από τη Γκινγκάμπ έμπλεξε τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ και το ματς με την πρωτοπόρο του ομίλου Φιορεντίνα είναι το πιο κρίσιμο για να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Η νίκη είναι το βασικό ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς που έχουν καλή ψυχολογία ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

Ο Αναστασιάδης προφύλαξε με τον Ατρόμητο τον Αθανασιάδη και περιμένει να επιστρέψει στην επίθεση για να την ενισχύσει, ενώ αναμένει και τον Μακ, που είχε ενοχλήσεις στον αγώνα της Κυριακής. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Τζαβέλλας.

Έτσι έπαιξε
Ο ΠΑΟΚ έχασε στη δεύτερη αγωνιστική από τη Γκινγκάμπ με 2-0 από δύο γκολ του Μαρβό (47’, 50’).

Η Φιορεντίνα άφησε την Ντινάμο Μινσκ να κάνει παιχνίδι, αλλά η ποιοτική ανωτερότητά της από τη μέση και μπροστά έφερε την εύκολη νίκη με 3-0. Δύο στα δύο για την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα και μάλιστα με το ίδιο σκορ, η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια της και στα επόμενα δύο ματς θέλει να βάλει τη «σφραγίδα» που θα της δώσει και την πρώτη θέση. Το κακό είναι ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα έχασε με 2-0 στην έδρα της από τη Λάτσιο και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας (δεν είναι σταθερή).

Εκτός δράσης ο φορ Ρόσι, ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο φορ Γκόμεζ, δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο με τον μέσο Μαρίν.

Ετσι έπαιξε
Ντινάμο Μινσκ – Φιορεντίνα 0-3
Ο Ακουιλάνι στο 33', ο Ιλιτσιτς στο 61' και ο Μπερναρντέσκι στο 67' σημείωσαν τα γκολ της νίκης της Φιορεντίνα.

Εκτίμηση
ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα Goal